Scudo Sports

Lifeline prime race 25mm

_Madmexx _

Forum Bağımlısı
Tepki
3.419
Başlangıç
1984—85
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Lastik/Jant Parça Tipi
Dış Lastik
Jant veya Lastik Türü
Clincher
Lastik/Jant Boyu
28 inch
Marka
Diğer
Model
Lifeline prime race
Bulunduğu Şehir
Kocaeli
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
270
Kullanım Süresi
1 ay, 180km
Durumu
İkinci El
İletişim
5304064289
Merhaba, 1 aylık, yeni lastiktir. 3 sürüşte 180km kullandım. Patlak, kesik yarık yoktur. Yeni jant setini lastikli alınca ihtiyaç fazlası oldu. Çift fiyatıdır.

Dosyalar

• Screenshot_20210707-191822.jpg
    Screenshot_20210707-191822.jpg
    78,9 KB · Okunma: 103
  • Screenshot_20210707-192051.jpg
    Screenshot_20210707-192051.jpg
    114,4 KB · Okunma: 104
  • Screenshot_20210707-191747.jpg
    Screenshot_20210707-191747.jpg
    40,2 KB · Okunma: 105
Son düzenleme:
Scudo
Zırhlı modeli değildir, ancak patlak konusunda bunlar da fena değil sanırım. Çok uzun süre kullanma şansım olmadı benim.

Zırhlı modeli değildir, ancak patlak konusunda bunlar da fena değil sanırım. Çok uzun süre kullanma şansım olmadı benim.
Kendi kullanacağım model olduğu için teyit için yeniden bakayım dedim. Bu modelde zırh var. Essential road modeli zırhsız. Bilgi için.

Superior traction and minimal rolling resistance for speed focused cyclists. With a high tack 60a compound, light 120 TPI casing and a tough Kevlar breaker, LifeLine Prime Race Tyres are perfect for road racing, fast club rides and challenging sportives.

Kısa inceleme başlığı gibi olacak ama ben eski bisikletimde kullandım çok memnundum.
Uzun sürüş yapıyım detayları belirteceğim nasıl olduğu hakkında ileride almak isteyen olursa bir görüşü olur en azından

Evet fazla kullanamadım ama şu ana kadar ki sürdüğüm yolu baz alırsak lastikler yokuşlarda baya başarılı, düz yolda da ciddi anlamda hız kaybettirmiyor. Yuvarlama direnci falan bilmediğim için firma sürtünme kuvvetini ciddi derece de azaltmış buna ek olarak 700x25 olmasından sürtünme baya az oluyor. Bu durumda bisikletin hızlamasını cidden artırıyor. Lastik yol tutuşu baya başarılı, suda da gittim. Sıkıntı yaşamadım. Ama bu konuda kimseyi yanıltmak istemem.
LASTİKLERİN GENEL NOTU
1)Yuvarlama Direnci(Sürtünme Kuvveti)= 9/10
2)Yağmur ve sulu yollarda gidiş = 7,5/10 (Bu konuda kesin bir şey demek mümkün değil çünkü şartlara ve durumlara göre değişen bir durum)
3)Lastik sağlamlığı= 8/10 (Henüz bir şey olmadı ama teker cidden güven veriyor. Giderken viraja yattığımda falan patlamıyacağına dair güven veriyor.)
4)Fiyat/Performans= 7/10 piyasa belli lastiklerin hepsi ciddi anlamda pahalılaştı. Bu nedenle eğer yurtdışından kargoyu düşük fiyatla getirtebiliyorsanız veya türkiye içinde satan biri varsa ondan almanızı tavsiye ederim. Gümrük vergisi vs. fiyatı çok yükseltiyor. Yoksa lastiklerin tanesi şu an 20-22 £ (sterlin) 220-242TL civarı bir rakama tekavül ediyor. İki tanesini 450tl gibi çok iyi bir fiyata alabilirsiniz, tavsiye ederim. Herkese kazasız , mutlu sürüşler dilerim :)

Not: Sorumluluk kabul etmiyorum, kişisel değerlendirmemdir :D

Evet bugün ortalama 40-50km yaptığım kısa sürüşte tekerler cidden ıslak zeminde güzel gidiyor hani kaygan zeminde zaten illa kayıyor ona bir şey yapılamaz zaten ama tekerler suya falan girip çıkınca kaymıyor. Buna ek patlar diye korkarak sürdüm sonuçta zırhı o kadar büyük bir zırh değil ama hiçbir patlama yaşamadım. Bu nedenle patlama konusunda güvenimi aldı virajlara falan bile yatırdı hehehe :D Bu tekerin ama cidden en sevdiğim yanı hızlanması aşırı iyi sürtünmeyi baya azaltmışlar nasıl bir teknoloji kullanıldıysa çok sevdim. Tekeri tavsiye ederim ilgilenen arkadaşlara. Teker için tekrardan teşekkürler _Madmexx_ abime. Herkese iyi sürüşler

Geri