Scudo Sports

Letonyalı Bisikletçilerin Uygulaması

Tepki
35
Bisiklet
Bianchi
Dün internette dolaşırken gördüğüm birşeyi sizinle paylaşmak istedim, Letonya'lı bisikletçiler trafikte arabaların ne kadar yer kapladığına dikkat çekmek için yola farklı bir şekilde çıkmışlar :) Bu kadar fazla araba kullanımını doğru bulmuyorum, ne kadar uğraştıysam da çevremdekileri çekemedim bisiklet sporuna.. Kendim çok zevk aldığım halde yoldaşlarımın olmaması beni üzüyor.. Fotoğrafları direkt yüklemeyi bilmediğim için link olarak koydum.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Bu tarz başka fotoğraflarda görmüştüm. Ama bu da bayağı ilginç olmuş.

Gerçekten ilginç olmuş. Açıkçası haddinden çok fazla rahata düşkünlük, tembellik ve üşengeçlik var ülkemizde. Bisiklet sporunun ilerlemesi, 4 tekere olan ilginin azalması zor gibi şu yıllarda.

Bisiklete binince arkama yapıştıracağım bizde bilirdik 4 teker almasını lakin doğayı zehirlemek istemiyor idik sporu seviyor idik diye..

bol yağmurlu soğuk bir ülkede bile bisikletle ulaşım için çabalamaları takdir edilesi. :alkis:

Umarım ilerleyen zamanlarda bizim ülkemizde de önemsenen bir spor olarak görülür.. Sadece çocukluk aracı olarak gören birçok insan var

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Bir güzel şey de, Letonya gibi gelişmekte olan bir ülkede bile, durumun bu şekilde hicvedilebilmesi, insanların medeni algılaması. İnsan kalitesi ne kadar önemli işte.
Elbette nüfus yoğunluğu ve trafik sorununun boyutu da bu uygulamayı yapılabilir kılmış.

Merhaba. Çok etkileyici görünüyor ancak bizim memlekette bunu uygulasak yolda kalabalık yapıyorsun senin yüzünden yoldan geçemiyoruz diyerek çarpar geçerler. Sabır sorunları var buradaki şoförlerin.. :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Resimleri tekrar düzenlediğim için umarım kızmazsınız. Teşekkür ederim.. :)

Geri