Scudo Sports

Lefkoşa - Kıbrıs

psylo_26

Üye
Tepki
19
Bisiklet
Sedona
merhaba kıbrıs lefkoşadayım yeni geldim tanışalım
yakın doğu üniversitesi makina mühendisliğini gidiyorum

cep numaram:
türkiye: 0539 378 87 73
kıbrıs: 0533 868 48 22

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
Scudo
selamlar . ben lefkosada yasıyorum lefkosadakı bısıkletcı arkdaslarla tanısarak turlar yapmak ısterım. gorusmek ıcın skypden yada burdan ulasabılırsınız

KKTC'de yollarda yol bisikleti ile uzun yollar yapan bisikletli çok görüyorum ikişerli üçerli ama mtb ile dağ yolları keşfeden doğanın tadını çıkaranlar var mı acaba?

Mtb olarak değirmenlik tarafına gitmen lazım Lefkoşa içi genelde yollarda pedalliyoruz. Dağa taşa giren ekip değirmenlik te.

• Beğen
Tepkiler: izmirlefkosa
Yazın gitmiştim çok sıcaktı orası .Bisiklet sürenlere Allah yardım etsin.Nemi filan da bi ayrı zaten :D.oradaki dağlar tam tırmanma için belki downhill bile yapılabilir :)

• Beğen
Tepkiler: izmirlefkosa
Kıbrıs'ta bisiklet süreceğim zamanlar sabah 6 veya 5 buçuk Ya için yoksa kimse beni 100km civarlarına yola çıkaramaz saa 11 olmadan yolsa denize girip eve geçiyorum daha ne isteyebilirim :) yaşasın Yaz geliyor.

Merhaba ben aslen İzmir'liyim eşim Kıbrıslı. Lefkoşa'da dereboyu nda Akcan Trek corratech ve mosso bayii , metropol de kron sedona i bayii Ortaköy de focus bayii saniyede ghost ve reilegh bayii var. Mağusada Merida bayii var.

KKTC'de 0 olarak başka bisiklet markası satılmıyor.

Bisiklet Fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı.

öncelikle selamlar herkese :) sedona bayisi metropol yolunda tam nerede acaba ?:)

sedona bayisimetropol yolunun en sonuna giderken; yani mağusa tarafına; sondan 2. den sağa içeri dönüyorsun sonra gene sağa hemen sola. ileride bir park göreceksin. o parkı geçerken yada sonunda gelemeden hemen sağında kalıyor. ÜNEY bisiklet adı.

Teşekkür ederim cevabınız için :) arkadaşımla beraber yol bisikletine merak saldık 1400-1500 civarlarında bir bisiklet Kıbrısda bulurmuyum sizce ? akcan a 700 euro baslangıç fiyatı verdi korkuyoruz :D

@ali.kardüz bulamazsınız :) Min. başlangıç fiyatları 2200 civarı düşük model getirmiyorlar hele hele akcan imkansız :) birde güzelyurtta şenyurt bisiklet var. bianchi var bak orada slr 200 falan bulursanız belki tek çare..

Üney bisiklet cervelo specialized vs üstüne yoğunlaşmış durumda birazda.

@Yavuz SOYLU tekrardan teşekkür ederim :) sedona 610 bulurum diye umuyordum :( zaten güzelyurtluyum :) bir bianchiye bakalım o zaman

Güzelyurt lefkoşa yoluna çıkmadan hemen solunda kalıyor. facebook adresi de bu (link)

• Beğen
Tepkiler: ali.kardüz
MERHABA LAR SİZLER BU FORUMDA YAZARKEN BEN 2015 TE KIBRISTAN ASKERDEN YENİ GELMİŞ VE BİSİKLETE MERAK SALMIŞ ŞİMDİ İSE TEKRAR KIBRISI BU SEFERDE BİSİKLETLE GEZMEK İSTİYORUM ROTA ÖNERİSİ HER TÜRLÜ BİLGİYE AÇIĞIM OTEL YEDEK PARÇA ROTA

Geri