Scudo Sports

LeaderSouL Bike Team (Konya)

A.Samet Topcuoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
291
Arkadaslarımla beraber kurdugumuz grubu sıze tanıtmaktan cok buyuk bır mutluluk duyuyorum;

Buluşma ve toplanma yeri:Yaka Meram Yacan Yurdu önü

Toplanma Saati: 18.00 BasLangıc: 18.15

Tarih: Her Cuma (Her gun ben cıkıyorum gelmek ısteyen olursa bana ulasır)

Kardeslerım:

İsa ISICIK
Mustafa
İbrahim
Fatih
Sami Dişli
Hasan Ugur
Faruk CUBUKCU
A.Samet Topcuoglu

NOT:LeaderSouL un ne anlama geldıgını merak edebılırsınız Anlamı Lider Ruh anlamına geliyor.
☻/
/▌ Bak Yukarıda!
/ \

Scudo
beyler ben de konyadayım bi ara takılalım beraber surelım gezılerınızı haber edın forumdan mutlaka goruselım

İstanbuldan selam size mevleviler şehrinin pedalcıları... kazasız belasız pedallamalar dilerim hayırlı olsun grubunuz...

İstanbuldan selam size mevleviler şehrinin pedalcıları... kazasız belasız pedallamalar dilerim hayırlı olsun grubunuz...

Tsk ederız ınsallah hayırlı bır sey yapmıs oluruz

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
ArkadaŞlar Yarin 09:45 De Bİzİm Eve De BuluŞup Kİlİstra Ya GİdeceĞİz Top:110 Km Yaninizda YİyeceĞİnİzİ Alin

-------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar 11.06.2010 da Beysehır Kamplı Gezımız Olacak gelmek ısteyenler Ö.M atsın yada bana ulassın

Saat:14.00 Da Meram Tıp Fakultesı Rektorlugunun karsısında bulusup yola cıkılacak

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
Arkadaslar Takımımızın ımzasının lınkını burda paylasıyorum burdan alıp koyabılırsınız ımzanıza

Merhaba arkadaşlar..Senelik iznimde Konyaya gelmeyi düşünüyorum..Temmuzun 16 sında başlıyor iznim..Meram taraflarında olacağım..Eğer yakında bisiklet grubu varsa beraber gezmeyi ümit ediyorum.. :)

Merhaba arkadaşlar..Senelik iznimde Konyaya gelmeyi düşünüyorum..Temmuzun 16 sında başlıyor iznim..Meram taraflarında olacağım..Eğer yakında bisiklet grubu varsa beraber gezmeyi ümit ediyorum..

Olabılır kardesım bız yaka meramdayız yenı beysehırden geldım geldıysen gorusebılırız ne zman gelecegınızı tam soylersenız ona gore gorusebılırız

İsa ISICIK
Mustafa
İbrahim
Fatih
Sami Dişli
Hasan Ugur
Faruk CUBUKCU
A.Samet Topcuoglu
Coskun Celal AFACAN
Hafız Osman Balcı

İsimler guncellendı

09.07.2010 Cuma Aksam Saat 18.30 da Yacan yurdunun onunde bulusup kısa bır tur yapacagız katılmak ısteyenlerı beklerız

Arkadaslarımla cekındıgımız fotografı sızınle paylasmak ıstedım

http://img257.imageshack.us/img257/5167/dscf3184c.jpg

Geri