Arkadaşlar öncelikle merhaba. yaklaşık 3 hafta önce bisikletime CST TRAVELLER 2.00 lastik aldım. Acil lastik değişimi yapmak zorunda olduğumdan(eski lastiklerim 5 yıllıktı ve artık dişleri kopmaya, lastiğin iç dokuması görünmeye başlamıştı) böyle bir değişim yaptım. Edirne' de bulabildiğim en iyi lastik bu. CST, daha önce duyduğumu sanmıyorum ama bir yerden tanıdık geliyor
işin muhabbet kısmı bu kadar. gelelim sorunuma. 3 haftada 3 kere uzun denebilecek tur yaptım(40km ve üstü), 2-3 sefer de 3-5km' lik kısa gezintilerim oldu. bisikleti bodruma kilitliyorum. ortam hafif nemli ve hafif serin. bisikleti her aldığımda ilk 100-150 m boyunca lastikler yeni alınmış gibi ötüyor. ısıtıyorum(sağ sol yapıyorum falan. ısı kaynağına maruz bırakmıyorum yani
) lastikleri zar zor geçiyor o ötme. ilk aldığımda normal karşılamıştım, yeni lastikler ısınır bir süre sonra geçer diye. ama 3 hafta geçti aradan ve lastikleri de kullandım(50km üstü yüksek hızlara çok sık çıktım)
neden hala ötüyor olabilirler?
işin muhabbet kısmı bu kadar. gelelim sorunuma. 3 haftada 3 kere uzun denebilecek tur yaptım(40km ve üstü), 2-3 sefer de 3-5km' lik kısa gezintilerim oldu. bisikleti bodruma kilitliyorum. ortam hafif nemli ve hafif serin. bisikleti her aldığımda ilk 100-150 m boyunca lastikler yeni alınmış gibi ötüyor. ısıtıyorum(sağ sol yapıyorum falan. ısı kaynağına maruz bırakmıyorum yani
neden hala ötüyor olabilirler?