dogan-kron
Üye
- Tepki
- 33
iç lastik michelin aldım daha takmadım ama arabada yıllardır kullanıyoruz lastikte en iyisi michelin. yalnız MTB de kullanılan bazı modelleri yumuşak olabiliyor arazi için onları asfaltte sürünce çabuk eridiğini söyleyen bir arkadaşım vardı bisikleti ghost tacana1 dikaliteli bir marka olduğundan bisiklet lastiklerini de iyi yapmışlar diye düşünüyoru
evet bir iki yorum gördüm bende bu konuda iyi araştırıp almak lazımMTB de kullanılan bazı modelleri yumuşak olabiliyor arazi için onları asfaltte sürünce çabuk eridiğini söyleyen bir arkadaşım var
şuanki bisikletimde mitas var asfalt-toprak yolda 300km oldu daha sağlam gibi duruyor ama hafiften erime izleri var özellikle arka lastikte ilerde sıkıntı çıkaracağı kesinalmayın dış lastik eriyor
eriyince önü arkaya at bide kaydırmamaya çalış 10 15 kere kaydırınca zaten ortası siliniyorevet bir iki yorum gördüm bende bu konuda iyi araştırıp almak lazım
şuanki bisikletimde mitas var asfalt-toprak yolda 300km oldu daha sağlam gibi duruyor ama hafiften erime izleri var özellikle arka lastikte ilerde sıkıntı çıkaracağı kesin
1 defa önüme aniden araç çıktığından frenlere abanmam dışında kaydırmadım hiç ama önümüzdeki ay değiştirmem gerekicek diye düşünüyorumeriyince önü arkaya at bide kaydırmamaya çalış 10 15 kere kaydırınca zaten ortası siliniyor