Scudo Sports

Lastik önerisi

dogan-kron

Üye
Tepki
33
racing raphl almayı düşünüorm başka bi önerisi olan varsa sevinirim şimdiden saoln

Scudo
@dogan-kron

Ayni tarz lastik olan Bontrager X1 Team Issue'ya bir bak istersen, yeni bir lastik.

• Beğen
Tepkiler: dogan-kron
MİTAS ALMAYIN!!!!!! merhaba sizleri uyarmak için sabah sabah foruma girdim. mitas'ın hem iç hem dış lastiklerini kullandım ve arkadaşlarımla tecrübe ettik. almayın dış lastik eriyor iç lastik sıvılı olmasına rağmen patlıyor.

• Beğen
Tepkiler: uuryvs
Ben Michelin almayı planlıyorum fiyatları iyi gibi. Bence kaliteli bir marka olduğundan bisiklet lastiklerini de iyi yapmışlar diye düşünüyorum

kaliteli bir marka olduğundan bisiklet lastiklerini de iyi yapmışlar diye düşünüyoru
iç lastik michelin aldım daha takmadım ama arabada yıllardır kullanıyoruz lastikte en iyisi michelin. yalnız MTB de kullanılan bazı modelleri yumuşak olabiliyor arazi için onları asfaltte sürünce çabuk eridiğini söyleyen bir arkadaşım vardı bisikleti ghost tacana1 di

• Beğen
Tepkiler: uuryvs
MTB de kullanılan bazı modelleri yumuşak olabiliyor arazi için onları asfaltte sürünce çabuk eridiğini söyleyen bir arkadaşım var
evet bir iki yorum gördüm bende bu konuda iyi araştırıp almak lazım
almayın dış lastik eriyor
şuanki bisikletimde mitas var asfalt-toprak yolda 300km oldu daha sağlam gibi duruyor ama hafiften erime izleri var özellikle arka lastikte ilerde sıkıntı çıkaracağı kesin

evet bir iki yorum gördüm bende bu konuda iyi araştırıp almak lazım

şuanki bisikletimde mitas var asfalt-toprak yolda 300km oldu daha sağlam gibi duruyor ama hafiften erime izleri var özellikle arka lastikte ilerde sıkıntı çıkaracağı kesin
eriyince önü arkaya at bide kaydırmamaya çalış 10 15 kere kaydırınca zaten ortası siliniyor

eriyince önü arkaya at bide kaydırmamaya çalış 10 15 kere kaydırınca zaten ortası siliniyor
1 defa önüme aniden araç çıktığından frenlere abanmam dışında kaydırmadım hiç ama önümüzdeki ay değiştirmem gerekicek diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: theflash
Geri