M.J.
Daimi Üye
- Tepki
- 166
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaşlar bisikleti geçen ay Antalya Doğa Sporları'dan aldım. 2015 model, kadro boyu 52 (L) dir. Aslında niyetim işe gelip gitmek için mağazanın elinde kalan 2014 model Whistle Guipago'yu almaktı. Ancak hesapta olmayan bir satışımdan nakit gelince Lapierre'i almak nasip oldu. Kadro ve maşa 7005 alüminyum dan üretilmiş bu da bisikleti ekstra hafif ve rijit yapıyor. Bisikletin donanımına üst seviye diyebiliriz. Vites kolları, ayna kol ve ön aktarıcı Deore. Arka aktarıcı ise Deore XT. Maalesef frenler ve teker göbekleri daha alt seviye kullanılmış. Frenler Shimano M355. Teker göbekleri Shimano BRM33B ve HRM33B. Sanırım Altus serisine denk geliyor. Lastikler Schwalbe Slicer 700X32. Bence bu bisikletin tek dez avantajı kadro yapısı gereği daha kalın bir lastik ebatının kullanılamaması. Bu yüzden bisiklet bence urban ile fitnees arası bir model olarak kalıyor. Selesi Selle Royal Flexgel ki gayet rahat diyebilirim. Sele borusu 31,6 mm çapta. Bisikletin üzerinde gelen gidon boğazı 80mm olup 1"1/5 şaft borusu için uyumlu. Ancak bisikletin maşasının şaft borusu 1"1/8. Bunu da boğaza takılan bir aparatla çözmüşler. Genel itibariyle bisikletimden memnun olduğumu söyleyebilirim. Özellikle kadronun beyaz renk olması beni için önemliydi. Eğer daha kalın ebatlı lastik takmayı düşünmüyorsanız rahatlıkla tavsiye ederim. Detaylı fotoğrafları en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam.
arkadaşlar fotoğraflar bilgisayarda düz olmasına rağmen foruma dikey olarak yüklendi. Kusura bakmayın.
arkadaşlar fotoğraflar bilgisayarda düz olmasına rağmen foruma dikey olarak yüklendi. Kusura bakmayın.