Scudo Sports

Lapierre urban shaper 400 jant seti değişikliği

Kadir KARADEMİR

Forum Demirbaşı
Tepki
932
İsim
Kadir KARADEMİR
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım lapierre urban shaper 400 bisikletim üzerinde "Mach1 560 32H" diye bir jantlar var. Göbekleri claris. Grupseti deore 3x10. Yurtdışı sitelerden shimano rs10 veya rs11 jant seti alırsam, tur bisikletime takabilir miyim? Eğer jant değişikliği ile bisikletin performansı artar mı? Lapierre yi totalde 3 bin kilometre sürdüm. Artık akort ve göbekleri sorun teşkil ediyor. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Teşekkürler, iyi pedallamalar.

(link)

(link)
85331e98a0e0d4325690b43c49272f95.jpg
ce6b4b654020c0bb2357ad212cdfb2f8.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Daha evvel bende aynı bisikleti kullanıyordum , ve gayet akıcı bir bisiklet .jant setini değiştirmeyi düşünürken bir yandanda araştırma yaptım, şehir bisikletine takılacak jant setleri kısıtlı olmakla beraber sizin bisikletine katkısı fazla bir şey olmayacaktır.2000 gr in altında bir şey almalısınız o zamanda biraz fazla cebimizden para çıkacak, getirisi pek olmiyacak.
Ama secim sizin tabiki, bence orijinalliğini bozmadan kullanın,
Bu vaziyette bile performansı gayet iyi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
RS010 shimano jant seti 1848 gram. Orijinal hali sanırım bana yetmiyor. Hem yol bisikleti jant seti alıp ileride yol bisikleti aldığımda yedek jantlarım hazır olmuş olur.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kadir karademir Bende geçenlerde Lapiere fitness shaper bisikletim Mach1 jantını değiştirmek zorunda kaldım. Araştırmalar sonunda RS11 ile Mavic aksium one arasında kalmıştım, ikisinin yorumları da güzel, sanırım Mavic i biraz daha ucuza bulup onu aldım. Mach1 e göre çok net bir şekilde daha sert bir jant, yani eskisi süspansiyonlu gibi kaldı desem yanlış olmaz, düz asfalt için iyi de benim için biraz kötü oldu, çünkü kullandığım yollar çok düzgün değil, onun haricinde mach1 den daha hafif. RS11in özellikleri de üç aşağı beş yukarı benzer, ileride yol bisikleti almayı düşünüyorsan dediğin gibi jant değişimi de yapabilirsin, tabii alacağının jantları daha alt seviyede olursa

Geri