Scudo Sports

lance armstrong

Lance döneceğini kendi ağzından söylüyor. Adam katılacağı yarışların programını bile yapmış. Prosedürlerden bize göre 1000 kat daha fazla haberi var. Bişiyler bilmese ve katılamayacaksa bu şekilde konuşmaz zaten.

Scudo
Dönsün, tüm bisikletseverler için iyi bir haber. Onun sayesinde Türk basını da bisiklet sporunu haber yapmaya devam edecek.

Tabi bir noktayı da atlamayalım, Lance'in kendi açıklamasında dönüşü "kanserle mücadele" ile ilgili. Yani 8. kez tur kazanmak hedefleri arasında olmayabilir de. Yine tüm büyükbaşların dopingden yasaklı olduğu yıl fransa turu kazanmak zor olmayacaktır.

Bu arada Basso'nun cezası bitmiyor mu?

• Beğen
Tepkiler: memocy
Hernedense güçlü rakiplerin nerdeyse hiç birinin yarışmadığı bir zamanda geri dönüyor kendisi :rolleyes: Yanlış anlamayın Lance'e bir antipatim yok hatta yazdığı kitapların hepsini okudum, kendisi gerçekten müthiş bir azim abidesi. Ama böyle birinin gerçek rakipleri piyasada olmadan geri dönüş yapması ? yok olmadı hiç :) Sanki başka hesaplar var ortada.

Lance sevdiğimiz bir kardeşimiz, her ne kadar hakkında her zaman şaibeler olacaksa da aramıza dönmesi hepimizi sevindirecektir...

Bu haber Bisiklet Dünyası için çok güzel bir gelişme .

Spora dönmesine çok sevindim.

http://img75.imageshack.us/img75/2397/armstrongullrichjm8.jpg

Bu kareleri görmeyi çok isterim.

LIVESTROONG LETS GO , LANCE ARMSTRONG GO ON..

Ben bugün Contador'un etabı nasıl bitirdiğini görünce rekabetin nasıl kıran kırana olacağını hissettim :)

Ama Lance Astana'ya gelirse Levi Leipheimer ve Alberto Contador geri planda kalmayı kabullenecekler mi bakalım? Önümüzdeki günler çok şeye gebe...

@gurol

evet seneye ivan liqiugas takımı adına koşacak

@aybarssurucuBu arada, Contador, uzun yıllardır kimsenin (Lance'sin de) yapamadığı aynı yıl iki büyük tur kazanma becerisini göstermek üzere. Giro'yu almıştı, Vuelta'yı da alacak gibi göründü bugün.

Bazı arkadaşlar Armstrong'a antipati duyduğunu falan yazmış.Hiç kimse yanlış anlamasın sadace merakımdan soruyorum;
Sizi bu düşünceye iten sebep nedir?
Bir kaç arkadaşımızda spora döneceği şu zamanda rakiplerinin güçsüz olduğunu falan yazmış.Yapmayın arkadaşlar bahsettiğimiz olay Fransa Turu.Bu adamın kariyeri ortadadır.Ne doping olayına adı karışmıştır nede olumsuz bir davranışı söz konusudur.Tabii ki ufak tefek hataları vardır,olacaktır.Sonuçta hiç birimiz dört dörtlük değiliz.
Bu adam kanser savaşından sonra bir de takım bulma sorunu yaşamıştır.Daha bunun yanında özel yaşamında yaşadığı çalkantılı bir dönem söz konusudur.Bu adam her şeyiyle örnek alınması gereken müthiş bir azim örneğidir.Armstrong'u bu konuda kutlamamak mümkün değil...
Şimdiden Armstrong'u izlemek için heyacanlanıyorum.
Eminim ve inanıyorum ki Armstrong yine parmak ısırtacak bir performans sergileyecektir.Buna inanmasa kesinlikle dönmeyi düşünmezdi.
Aynı kanserden kurtulduktan sonra Fransa Turunda zamana karşı etabında 1.olup Cofidis yöneticilerine parmak ısırttığı gibi...

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
sabırsızlıkla bekliyopruz ancak lance rekorların adamı unutmayın bence bu sene giro ve vuelatayı aynı anda almak istiyor ve olursada tourde france'ı ancak unutmayın ki contador ve levi lemp. la aralarında bir anlaşma yapacaklardır mutlaka.Hepsini lance'e vereceklerini pek zannetmiyorum ama astananın 2009a ve tour de france damgasını vuracağına eminim

Geri