Scudo Sports

Kurşunlu şelalesi gezimiz..

Kadir abi ayağına sağlık.. diğer arkadaşımızın ismi Nuray sanırım onunda ayaklarına sağlık.. gez gez nereye kadar sloganımı burada yinelemek istiyorum :D Suya atlayış fotoğrafı olayı bitirmiş, güzel bir gezi olmuş, geziye SU damgasını vurmuş.. lahanalarda halaa kurumamış ona çok sevindim :D yengeçte fotolara renk katmış hoşuma gitti.. elinize ayağınıza sağlık daha ne denebilir ki..

Scudo
@Muratcan Gümüş

Çok teşekkürler Muratcan :)
Senin gibi usta bir fotografcıdan fotograflar hakkında övgü almak sevindirici :)
bir kaç yüzmek yasaktır tabelasını hiçe sayarak :D kurşunluda şelalenin antında yıkanmak ve suya atlamak harikaydı görevlilere yakalanmamak şartı ile denemenizi tavsiye ederim, paha bicilemez bir duygu :)
Kendine iyi bak kardeşim sağlıcakla kal selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
Arkadaşın İlk turu olmasına rağmen hayli zorlu bir o kadar da güzel bir gezi olmuş fotoğraflar da çok hoş, farkedilemyen bir zorluk da uzun gezide araya giren yüzme faslı bence, yüzerken yorulunduğu kadar bisiklet için kullanmamız gereken kasları aşırı gevşettiği için daha sonra kramp riskini artırıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Kadir abi ile uzun yola gitmek Maltepe Sahilinde bisiklet sürmeye benzemez Hanımefendi :D:D:D gerçi 61 KM az sayılmaz. Bu yüzden fazla söze gerek yok sanada en şekillisinden vede büyük harflisinden bir MAAAAŞŞŞAAALLLAHHH yolluyorum. Kendinize çok iyi bakın Sizi Çok Seviyorum KARDEŞLERİM.

• Beğen
@Kadir AYINTAP

Kadir abi öncelikle tekrar merhaba.:)
Sende biliyosun ki ilk başladığım bisikletle şimdiki arasındaki farkı.İnsan bu hastalıkla eline ilk geçen maddi kaynakla bisiklet almaya yöneliyor,sonrada üzerindeki malzemeleri daha üst seviyeye taşımaya çalışıyor.
Ben Trek 4300 bisikletime hala malzeme alıyorum ve bitmedi gitti malzeme alma işim.:rolleyes:
Umarım bu hastalık başkalarınada bulaşır.:D
Kendine iyi bak.
Görüşmek ümidiyle.

• Beğen
@emin demirpolat

Çok teşekkürler Emin bey.
Gezimiz dediğiniz gibi çok güzeldi..
şelaledeki yüzme faslı 10 dakikalık suya dalıp çıkmaktan ibaretti diğer yüzme faslı ise gezinin sonunda yapılmıştı.. ama alışık olmıyanlar ve bu konuda idmansız olanlar dediğiniz gibi kıramplarla karşı karşıya kalabilirler.. Ben küçük yaşlardan beri Akçakocadan denize alışık biriyim oranın denizinide iyi bilirsiniz sürekli hırcındır hep dalgalı. sert akıntılı nehirler ve hırcın dalgalı denizlerde yüzmek bana daha cazip geliyor :) farklı bıraşlarda spor geçmişim olduğundan cok aşırı su kaybı yaşayıp vucudun sıvı dengesi bozulmadıktan sonra kıramplara maruz kalmıyorum.
Kendinize iyi bakın kıramplardan uzak sağlıklı günler diliyorum :)

@TurgutRiis

Sevgili kardeşim merhaba :)
Bu kız maltepe sahilde gezer gibi aheste bir gezi yaptırdı bana :D
61 km yolu bir günde anca tamamlayabildik :D
Ama bisiklete binememekten iyidir :) bu taş kime geldi bilmiyorum o yerini bulur :D kendine iyi bak sevgili kardeşim sağlıcakla Antalyadan selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@Mehmet Emin

Çok teşekkürler gezimizi beğendiğinize sevindim :)

Kurşunlu da yüzmek Paçacı Şemsi de çorba içmek bu ikisi gezinin en önemli kısmı, herkese tavsiye ederim . Bu iki keyfi en kısa zamanda tekrar gerçekleştirmem gerektiğini hatırlattınız bana,, çok teşekkürler güzel gezi olmuş ii pedallar...

• Beğen
@Çağrı Ç.

Kesinlikle haklısınız Çağrı bey :)
Kurşunluda yüzmek biraz sıra dışı ama paçacı Şemside çorba içmek herkesin yapabileceği bir şey, zaten bir kez orda çorba içen orayı bırakamıyacaktır benim gibi :D
Çok teşekkürler kendinize iyi bakın :)

Kadir bey, yine güzel bir gezi ve fotograflar. Antalya'da başka şelale kaldımı?
Ayaklarınıza sağlık paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@sedat seçkiner

Son bir tane daha var Manavgat :) umarım manavgatada gidiş nasip olur..
çok teşekkürler yorumunuz için sağlıcakla kalın Sedat bey :)

Geri