Scudo Sports

Kurban bayramında kuşadası ve çevresi tur önerileri

bruno

Üye
Tepki
33
İsim
Tutku Doğan
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar merhaba,
Önümüzdeki Kurban Bayram'ında Kuşadası Güzelçamlıdan başlayacak 2-3 gün süreli çadırla kamp yapabileceğim bir güzergah öneriniz var mıdır? Ankara'da yaşadığımdan bölgeyi çok tanımıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
yeni konu açmayım konuyu hortlatayım..
2 hafta kuşadasına gidiyorum. genelde söke yolundan selçuk git gel yapıyorum ama başka yerlerde görmek istiyorum. yol bisikletine uygun rota tavsiyesi verebilecek olan var mıdır ?

Kuşadasında milli parka gidebilirsiniz. Merkezden söke tarafına doğru gidip davutlar yönüne sapacaksınız ama saptıktan sonra milli parka kadar soğuk asfalt. Milli park cok guzel ama yol bisikleti için bu rotada lastik basincini dusurmek gerekebilir cunku aksi takdirde epey titreşimli bir tur olur sizin için.

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
didim yapabilirsin, şirinceye çıkabilirsin.

• Beğen
@Arkockutay
davutlara kadar olan kısım dediğiniz gibi çok çok titreşimli. can sıkacak derecede... Soğucak kısımları nasıl biliyormusunuz. ? güzel tırmanış rotası sanırım..

Bayramlarda 2 yada 4 teker olsun, her zamankinden daha dikkatli olun.

• Beğen
Soğucağa iki yerde tırmanabilirsiniz ama bu benim yaptığım tırmanış bana daha güvenli geldi. Anayoldan direkt devam ederseniz yokuşlu ve virajlı bie yol var. Dolayisiyla araclar sizi viraj dönerken göremiyor birkaç kez emniyet şeridini kullanan araçlar yanımdan 2 3 cm ile geçtiler. Bu kulllandigim rotada %12lik eğimler var ama güzel antreman oluyor. 4 km genel ortalama %4.8 eğim.

Dosyalar

• 20190731_102925.jpg
    20190731_102925.jpg
    35,2 KB · Okunma: 10
  • Beğen
@Arkockutay
çok teşekkür ederim ilginiz için.
sosyal medyadan falan bakayım varsa o bölgede süren bir grup veya ekip daha keyifli olacak sanırım. Bölgeyi bilenlerle gezmek gerek alternatifi çok ..

• Beğen
Tepkiler: Arkockutay
yokuş istiyorsan selçuğa git ordan meryemanaya tırman veya selatin' e tırmana bilirsin. hatta haftasonu orda olacaksan izmirden ve aydından gelip selçukta buluşup meryem anaya çıkacaklar.

• Beğen
@ozips
teşekkür ederim .Çıkacak grup belli sanırım.. bir platformda oluşumları var mı ?Arkadaş grubu mu bilginiz var mı acaba ?

peletonizmir diye aratabilirsin face'de o civardan bisikletlilerde gelir tanışırsınız.

• Beğen
Geri