İDO ile Bandırma'ya geçip oradan gezerek olabildiğince kıyı şeridinden Ayvalık vs. kuzey ege'de gezmeyi planlıyorum. Katılmak isteyen olursa haberleşelim. Çıkış tarihim 25i veya 29u olacaktır.
bayram tatilinde bende şehirler arası bir tur yapmak istiyorum. konuyu takipteyim haberleşelim. @bhr42 bayram tatili olarak başlangıç 26 ağustos benşm için. bayram sonu olan 4 eylül arası. aslında karadeniz tarafı da olabilir ama bisikleti otobüs ile taşımanın bayram tatilinde pek mümkün olacağını düşünmüyorum.
@aalemdar slm..Bende bayramdan sonra bi karadeniz turu düşünüyorum Ordu dan çıkıp Hopa ya kadar gitmek niyetim düşünürsen haberleşelim... özelden tel gönde
@aalemdar Tamamdır, 26sında inşaallah bandırmadan yola çıkacağım. ido biletini almaya çalışacağım bugün, ya cuma gece yarısı veya büyük ihtimal cumartesi en erken saatteki ido ile geçerim. katılmak istersen haberleşelim yine. çoğu yerde mümkün olursa çadır atmayı planlıyorum. Bir de çok tempolu değil tadını çıkartarak, denize vs. de girerek gideceğim.