Scudo Sports

Kupa Kizi Yollarda, Frankfurt'a Veda Turu

halil kardeş çok çok teşekkür ederiz bu güzel paylaşımın için..bende kısmetse ekim ayında ordayım.fakat bisikletimi burdan götürürsem sıkıntı olurmu? yoksa ordanmı bir tane alayım ?

Scudo
@yavuz

Uzun süre kalacaksaniz bisikletinizi getirin. Ama sizi maddi olarak zora sokmayacaksa satin Türkiye'de, burada zaten cesit bol. 2. el icin de dergiler ve ebay.de takip edilebilir ;)

Oyle nostaljik turlara kurban olmak lazim. Sonucta memleketine donuyrosun var mi bundan otesi yahu... Guzel yemekler, aile saadeti, arkadaslarla yapilan guzel muhabbetler, komsu ziyaretleri... Ah ahh darisi basima...

Paylasimin icin tesekkurler Halil. Ne de cabuk egcti zaman degil mi?

@KevSerSeri

kevser daha yurda donmuyormus hemen atladın duyguların kabardı dımı alamanyada sehır degıstırıyormus:D

guzel resimler. tskler paylaşımın için.

Aslında Kevser doğru zamanlı bir mesaj yazdı, belki bilerek belki bilmeyerek :)

@KevSerSeri

Kevser, 23 Ağustos'ta İstanbul'dayım! (Nispet yapmıyorum ;)) Tam 15 ay sonra yurda ilk defa dönüyorum ve 1,5 ay kalacağım. Artık turlarımızın fotoğraflarını buradan takip edersin :rolleyes::D

@HaliliOzturk

Anaa gecen konusurken Turkiye`ye donecegim dediginde ben temelli donuyorsun zannetmistim... :rolleyes:

@HaliliOzturk

Hadi yaaa o zaman Allah sana da sabir versin...
Allah kurtarsin kardes hahahahahha... :D

@KevSerSeri

Kurtarsın? :D Ben (en azından şimdilik) memnunum hayatımdan...

Can güvenliğiyle bisiklet sürebilme özgürlüğü, laf yemeden tayt giyebilme, kasklı değil, kasksızken kendini garip hissetme, üniversitede dağ bisikleti klubü, her türlü malzemenin kolay ve ucuz temini, ürün çeşitliliği, üniversitenin içinde öğrencileri için bisiklet atölyesi vs vs vs... :D Ne diyeyim daha?

@HaliliOzturk

Ne mi? Vallaha su cumleyi aciklaman ve nasil gerceklestirdigini bilmem benim icin yeterli >>>"her türlü malzemenin kolay ve ucuz temini, ürün çeşitliliği,"

ben burada iki uc tane malzemeye dunya para odedim. Hani ucuzdu Amerika yaa diye soylenip duruyorum. Millet burdan TR`ye kargo yollar ben de kargoyla TR`den bisiklet malzemelerimi buraya yollattim hahahahahah...:eek: Her isim ters anacim benim... :D

abim fotoğraflar, yorumlar hepsi çok güzel.
bunu söyleyen çok olmuştur ama bisikletin mükemmel.
gezilerinin devamını dilerim.
saygılar..

Geri