B bertone Aktif Üye Kayıt 20 Nisan 2008 Mesaj 100 Tepki 45 Şehir izmir/bornova 23 Temmuz 2008 #1 İkinici el bi bisiklet aldım.Sele boyu bana göre kısa uzatmaya çalışsamda başaramadım.Zannedersem içinde küflenmiş.Buna nasıl bi çözüm bulabilirim.
İkinici el bi bisiklet aldım.Sele boyu bana göre kısa uzatmaya çalışsamda başaramadım.Zannedersem içinde küflenmiş.Buna nasıl bi çözüm bulabilirim.
S SerdarAktas90 Forum Demirbaşı Kayıt 5 Ağustos 2007 Mesaj 527 Tepki 545 Şehir Ankara 24 Temmuz 2008 #2 Aynı sorun bende de var ne denediysem olmadı boru anahtarıyla kuvvet uyguladım wd-40 pas sökücü denedim ama nafile...Allah'tan bana tam oluyor sele boyu uzunluğu... Tepkiler: bertone
Aynı sorun bende de var ne denediysem olmadı boru anahtarıyla kuvvet uyguladım wd-40 pas sökücü denedim ama nafile...Allah'tan bana tam oluyor sele boyu uzunluğu...
A arabaci Üye Kayıt 27 Mart 2007 Mesaj 42 Tepki 21 Şehir Sakarya 24 Temmuz 2008 #3 Boru anahtarıyla denemek faydalı olabilir. Sele borusunun içine girdiği boruyu ısıtarak genleştirmek de son çaresi. Ancak boyaya zarar verebilir.
Boru anahtarıyla denemek faydalı olabilir. Sele borusunun içine girdiği boruyu ısıtarak genleştirmek de son çaresi. Ancak boyaya zarar verebilir.