Scudo Sports

KSK Pisikletçileri (Koçtaş-Sasalı-Piknik Alanı Klasik Rota-A) Kısa Tur Resimleri

skywagon

Daimi Üye
Tepki
455
İsim
Cem Kürkcü
Bisiklet
Canyon
Bu sabah saat 07:00'da Koçtaş önünde buluşup biraz gezdik. Fırsat varken de birkaç resim çektik. Aklımıza daha önceki tur resimlerimizden eklemek de geldi. Bu arada biz KSK Pisikletçileriyiz. Aramızda "YOL"lusu da var, "ŞEHİR"lisi de. Merak edenler var ise "KSK Pisikletçileri". Strava klubümüz bile var. ;) Kontenjanımız : Limitsiz :rolleyes:

Piknik alanında ter atarken;

scitakoglu

(link)

(link)

Hazar ( Özçekim ustası )

(link)

(link)

skywagon

(link)

Hep birlikte

(link)

(link)

(link)

(link)

Erdem, Atacan , Burak, Mert, Aral lütfen sizler de resimlerinizi ve birlikte olduğumuz resimleri ekleyelim. Daha uzun turlarda daha güzel kareler yakalayacağız.

Scudo
Birden Arka fondaki dayı geldi aklıma :))))

Aynen. Sasalı merkeze gidenler dayıya dikkat . Anahtarı bile bi şunu bi sıkayım desen satıyo :)) bide dayı burda iç lastik satsana diyoduk. Satsa kaça satar kimbilir.

@Atacan
Cay var dediler geldik

@mariokaldato
Çay var, kahve var burda dosta her şey var

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kekremsi lezzete sahip karton mu gofret mi karmaşasi yaşatan bim gofreti var mi

• Beğen
Tepkiler: skywagon
@mariokaldato
Fazla uzatmasak, her türlü kekremsi lezzet var. Gofret, mofret, kabak, çiğdem, ekmek arası köfte vesaire...:)

@skywagon
Ok anlastik

• Beğen
Tepkiler: skywagon
Tebrik ederim. Selamlar, saygılar. Pedalınıza kuvvet. Yalnız trek hoş duruyor. Bu arada şehir bisikletlerine sardım. Modeli nedir?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@soneryen
Merhaba, saygılar bizden pedal dostlarına. Trek FX 7.5 Modeli idi. Çok güzel bir bisiklettir.

@skywagon
Güzzelliği fotolara yansımış. Sizle birlikte :)
Bu arada bunun ağırlığı nedir? Sitesinde baktım 15 inc'ten 17.5'a atlıyor. Bana 16 inch lazım. Sinir oldum. Üzerinde yoğunlaşacağım. Hedefi daraltacağım bir model, marka bulamadım. En kötü ihtimalle MTB'den yapacağım

Bu ekibe çok dikkat edin beyler bizim onursal üyelerimiz ve İzmir in sayılı ve saygın gruplarından biri ;)

@soneryen Ağırlığı yaklaşık 9 kg. idi ancak hassas tartı ile tartmadım. Bence doğrudan hedefe kitlenin hiç çevrim yapmayın.
@Anonim Fırat, duygularımız karşılıklı, sizleri tanımak büyük bir şans bizim için.

Geri