mali.ozdemir
Daimi Üye
- Tepki
- 289
- İsim
- Mehmet
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
KROSS VENTO 1.0 YOL BİSİKLETİ İNCELEMESİ.
ÖZELLİKLER
Kadro: Aluminyum süperlite
Maşa: karbon, alüminyum şaft
Grupset: Shimano Tourney(50-34 aynakol, 12-28 kaset ruble)
Jant Seti: Alexrims AT480
Lastikler: Schwalbe Lugano Kevlar Guard (700-25C)
Frenler: Tektro R317 (caliper)
Geotmetri: Endurans/yol
Giriş seviyesi bisiklet arayışındayken endurans kadro bisikletler ile tanışmıştım. Bu kadro açısına sahip bisikletlerde bütçeme kross vento serisini gördüm. En önemli artıları kaynak izlerinin silinmiş olması ve kabloların kadro içinden geçişi ve karbon maşası. Bu üç detayı karşılayan 2500-3000 lira segmentindeki karşılaştığım tek bisiklet buydu. ilk bisikletinizi alırken göze hoş görünmesini istiyorsunuz ister istemez.

Ağırlığı 9.8 kilogram. 7xxx serisi aluminyum kadro. maşanın şaft borusuna kadar olan kısım karbon. bu da güzel bir detay.
Lastikler patlama dirençli lugano serisi 25c. aldığımda ön lastik patlak geldi fakat sonrasında hiç patlama durumu yaşamadım.
video incelemesi:
ÖZELLİKLER
Kadro: Aluminyum süperlite
Maşa: karbon, alüminyum şaft
Grupset: Shimano Tourney(50-34 aynakol, 12-28 kaset ruble)
Jant Seti: Alexrims AT480
Lastikler: Schwalbe Lugano Kevlar Guard (700-25C)
Frenler: Tektro R317 (caliper)
Geotmetri: Endurans/yol
Giriş seviyesi bisiklet arayışındayken endurans kadro bisikletler ile tanışmıştım. Bu kadro açısına sahip bisikletlerde bütçeme kross vento serisini gördüm. En önemli artıları kaynak izlerinin silinmiş olması ve kabloların kadro içinden geçişi ve karbon maşası. Bu üç detayı karşılayan 2500-3000 lira segmentindeki karşılaştığım tek bisiklet buydu. ilk bisikletinizi alırken göze hoş görünmesini istiyorsunuz ister istemez.

Ağırlığı 9.8 kilogram. 7xxx serisi aluminyum kadro. maşanın şaft borusuna kadar olan kısım karbon. bu da güzel bir detay.
Lastikler patlama dirençli lugano serisi 25c. aldığımda ön lastik patlak geldi fakat sonrasında hiç patlama durumu yaşamadım.
video incelemesi:
Son düzenleme: