Scudo Sports

Kron xc250 Erzurum

Scudo
Hayırlı olsun , güle güle binin . Ben de düşünüyorum bu modeli ama xc500 alma ihtimalim de var . Duydum genelde maşa iyi değil diye zaten 500 de hem kilitlenebilir suntour maşa var :)

Bu arada ayıp olmazsa fiyatını sörabilir miyim ? ö.m le ya da buraya da yazabilirsiniz :)

bol pedallamalar kazasız belasız maşayı değiştirmende fayda var ayıptır sorması fiyatı ne kadar söyleyebilirmisiniz

Hayırlı olsun. Bisiklet Dünyası'ndan aldığını tahmin ediyorum. Fiyatı söylersen bizde alırken faydalanalım.

@Osman D.

yanlışın var sanırım. xc500 de suntour maşa yok. xc250 nin maşasıyla aynı ama kilitlenebilir..

hayırlısı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileği ile..

@ibrahim uzun

hmm teşekkürler yanlış hatırladım demek ki kusura bakmayın yeniyim ben de bu konularda :) kilitlenebilir olunca markasını yanlış görmüşüm galiba :D

Bu arada fiyat bilgisini de vermediniz verirseniz bilgi acısından memnun olurum , teşekkürler :)

Hayırlı uğurlu olsun . Bol pedallamalar :)

@Osman D.

bence güvenme 500 ün maşasına :) Kilitlenir Zoom maşa xc 250 ile arasındaki fiyat farkını haketmiyor.

Evet bisiklet dünyasından aldım arkadaşlar. Nakit 525. Yalnız pazarlık yapmayı pek beceremem biraz zorlarsanız 500 e alabilirsiniz bence.

@Ersin Erbeden

Evet arkadaşa katılıyorum bu arada fiyat farkını haketmiyo bence de xc500. Onun yerine xc250 alıp biraz da paranız olunca suntour maşa taktırmak bence daha mantıklı. Tabi bu benim şahsi görüşüm saygı duyarım herkese.

@ygtdkc

teşekkürler , bakalım arastırma asamasındayım daha :) peki kadro olarak xc500 daha iyi değil midir ?

Xc250 de ömür boyu kadro garantisi yok. Ama 500 ve üstünde var diye biliyorum.

Selesi ve kadrosu oldukça görkemli, hayırlı olsun. İyi sürüşler dilerim :)

@Merdan Erdoğan

Selesi görkemli olduğu kadar rahatsızdırda:)

@Osman D.

xc500 lerde suntour degil zoom var, en azından benim aldıgım xc500 de, bilginize

renk ve yazılar süper kazasız bol pedallar

Geri