Scudo Sports

Kron XC250 2012 maşa sorunu

onur tuna

Daimi Üye
Tepki
125
Bisiklet
Salcano
2011 model kronlarda maşanın kendi üretimi olduğunu okumuştum fakat dün 2012 xc 250'ye bakmaya gittiğimde maşanın üstünde zoom markasının adı vardı fakat kron'un kendi sitesinde maşa kron neo olarak geçiyor. doğrusu nedir anlamadım varmı bilen?
(link)

Scudo
Fason üretim olarak düşünebilirsiniz.jantlara falanda neo yazıyor fakat tabiki kendi üretimleri değil.Yani bildiğiniz Zoom :)

iyi yani öyleyse değilmi, çünkü 2011 xc250 lerin maşa problemi varmış diye okumuştum

Kron XC 250 MD olmaz olsun, Maşaya güvenip de yüksek bir yerden atlanılmaz ..:) Dağa bayıra fazla dayanıklı değil, herkes kadro sağlam diye bilir, Kadro sağlam sağlam olmasına da bir bisiklet de sadece kadrodan ibaret değilki, Özellikle mekanik fren, yok balata sürter, ayarlarsın fren sıkı olmaz, arka göbek mili kırılır, :) Normal mil takarsın (14,15 anahtar ile sökülen). Dişli yerine oturmaz.
Anlıyacağınız daha alalı 1.5 ay oldu, benzin döküp yakasım var bisikleti, yoksa ben de mi sorun var anlayamadım... :boese157:

Sorun sizde değil arkadaşım, XC250yi dağ bisikleti diye satanlarda...bu bisiklet zorlu arazi koşullarında kullanılmak için elverişli değil..

@Oguzhan.Pilgir

aynen.Şuan piyasadaki SUV diye satılan araçlar gibi.Hepsi ağresif dağ canavarı gibi ama arazide zırt :) Gösterişli ama sakin bisiklet.Harcanan bisiklet.

Ya bu Kron XC 250 MD Arka Göbek Mili nerden bulabiliriz?

@Ersin Erbeden

ben alalı 1 ay olmadan polonezde bi iniş yaptım arka aktarıcı gitti, ön göbek dağıldı, orta göbekten ses geliyo, maşa söndü :) efora götürdüm adam diyodki bu bisiklet kaldırmaz ki :). bende pardon dedim ben mtb diye almıştım ama tur bisikletiymiş eyvallah dedim. xc250 ile kaldırımdan inmicen karne hediyesi bisiklet işte takıl...

Mesela captiva rav 4 bunlarla bir pajeroyu bir landcrouser i karsilastiramazsin

@Remzi Şahinoğlu

Maşayı söktüm, içinde kalın bir yay var.En alt seviyeden bir maşa.Fakat nasıl söndü, yada söndü ile kastettiğin nedir anlamadım.Havalı maşa olmadığı için krom kolların dibe dayanarak orada kalmasının tek bir yolu var, üstteki tapanın uçup gitmesi gerekir.O tapa metalden ve vidalı.Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, sakın yanlış anlama.Alt taraf kaynaklı.Nasıl oldu bu iş?

@onurson

Tüm benliğimle katılıyorum. Birileri sakatlasın diye bisiklet üretimi yapmak isteyen ancak bu kadar başarılı bir çalışma yapabilirsin. Hayır, satıcılarda ayrı bir komedi. Esnaflık ölmüş. "Abi Sedona Borla alacağına Kron XC 250 al,on basar" diyen gördüm. Kaldım öyle. Uyanık olmayıp işi bilenle gitmeyince güpegündüz adam harcıyorlar.

Geri