berkay ulak
Üye
- Tepki
- 7
- Bisiklet
- Kron
Öncelikle bisikletimi görmek isterseniz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=121946 bu lnkteki resimler bana aittir. gelelim gözlemlerime maddeler halinde yazmam daha iyi olur herhalde
--Bisikletimi kuşadasından 500tl ye alıdım
--Kuşadası yollarını bilenler vardır ve genelde düz yol yok hep rampa özellikle mezarlık yokuşu rahatlıkla çıkabiliyorum
--Bende bir çok arkadaş gibi salcano ng650v ile kron xc 150v arasında kalmıştım fakat kronun kadrosu ve görünüşü daha üstün
--Vites geçişleri mükemmel ve seri
--Tekerlekler patlamaya karşı gayet dayanıklı
--Jantlarda öyle bir sistem yapmışlar ki pabuçların deydiği yer sürtünmeyi çoğaltıyor çünkü girintili çıkıntılı yani fren mesafesini azaltıyor
--Amortisörlere zaten hiç bir lafım yok sertliği falan tam sistemine göre
--İstediğim zaman 21. vitese kısa zamanda geçirip tekrar azaltabiliyorum yani diğer bisikletlere göre vites geçiş süresi çok kısa
--Bazen dağ yollarında bazen taşlıkta kullanıcam diyorsanız gerçekten dayanıklı
son bir şey önceden neptun marka tansaştan aldığım bisikleti kullanıyorum ve kron alınca huzura erdim sizi birazcık aydınlatabildiysem ne mutlu bana
--Bisikletimi kuşadasından 500tl ye alıdım
--Kuşadası yollarını bilenler vardır ve genelde düz yol yok hep rampa özellikle mezarlık yokuşu rahatlıkla çıkabiliyorum
--Bende bir çok arkadaş gibi salcano ng650v ile kron xc 150v arasında kalmıştım fakat kronun kadrosu ve görünüşü daha üstün
--Vites geçişleri mükemmel ve seri
--Tekerlekler patlamaya karşı gayet dayanıklı
--Jantlarda öyle bir sistem yapmışlar ki pabuçların deydiği yer sürtünmeyi çoğaltıyor çünkü girintili çıkıntılı yani fren mesafesini azaltıyor
--Amortisörlere zaten hiç bir lafım yok sertliği falan tam sistemine göre
--İstediğim zaman 21. vitese kısa zamanda geçirip tekrar azaltabiliyorum yani diğer bisikletlere göre vites geçiş süresi çok kısa
--Bazen dağ yollarında bazen taşlıkta kullanıcam diyorsanız gerçekten dayanıklı
son bir şey önceden neptun marka tansaştan aldığım bisikleti kullanıyorum ve kron alınca huzura erdim sizi birazcık aydınlatabildiysem ne mutlu bana