Scudo Sports

Kron XC 250 ve Speed 1000

Tunç*

Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar daha öncede konu açmıştım, şimdi birikimimi yükseltip geri geldim.

Mersin'de oturuyorum, kendime Kron XC 250 almayı planlıyorum, kardeşime de Speed 1000 modelini, fakat fiyat olarak Kron'a 580 tl söylüyorlar, ayrıca burada alabileceğim (Elinde bulunan) birini bulamadım, o yüzden yüz yüze pek pazarlık yapamayacağım.

Kron XC 250 yi 500 tlye, Speed 1000'ide 320 tl ye almak istiyorum, fakat nereden, ne şekilde ve nasıl alabilirim bilmiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Merhaba. tunç bey kron hakkında her hangi bir bilgim yok. fakat speed 1000 i ben 1 hafta önce aldım 350 tl ye aldım. sitesinde gidin bakın 408 tl dir sabit fiyatı. ben zar zor pazarlıkla 350 tl ye aldım. demem o ki 320 tl ye bulmanız mucize. İyi Pedallar.

İstediğiniz fiyata 2 ürünüde bulmanız zor sezon sonunu beklerseniz belki fiyatlar düşebilir. :)

performansbisiklet ten yenilerde kron xc 250 aldim.online alisveriste guvenilir yer.forum tavsiyesi uzerine aldim.sorun hic cıkmadı.pesin 510 yapiyor kargo bedava.özellikle bisiklet konusunda bilgili bayiler cok onemli.boyuna uygun veriliyor.2012 modeller xc 250 mevcuttu.ilk basta siteye uye olunuyor.emailden siparis veriliyor.telefonla tek tek kendisi ilgileniyor.gayet memnum kaldim.forumdakilere tesekkur ederim.yabancı bisiklet olarakta deltabisiklet tek bildigim adres:D.bilgili olan-guvenilir.mersin uzak bilgim yok ama.sunu soyleyebilirim gercek alisveristen farkı yok.istanbul ici bayi olarak yesilbisikleti bliyorum baska onlinealisveris guvenilir+bilgili bayiler de forumlarda elbetteki bulabilirsiniz.

Geri