Scudo Sports

Kron xc 1000

ahmetkya

Forum Demirbaşı
Tepki
130
İsim
Ahmet Kaya
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar bianchi slr 400 bisikletimi 2013model kron xc1000 ile takas ettim.Kronun değişenleri:schawble black jack lastikler sıfır shiamano hidrolik disk fren ön araka alivio 2013 kadro.Sizce nasıl takas olmuş.

Fazla konu açtığımın farkındayım ama artık aldım ve fazla bilgi yok yardım lütfen

Scudo
Fiyat olarak aşağı yukarı denkler. Bisikletler yıpranma açısından da denkse, iki taraf içinde ihtiyaçları karşılamak açısından iyi bir takas olmuş. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.Tek kaygım maşa zaten.Suntour xcm gidondan kilitli maşa var.Yorumlardan okuduğum kadarıyla pek memnun kalmamaış kullananlar.

Aksine iyi bir maşa. Bende Scott 620 ve eşimde 2014 kron xc1000 var. İkisinde de xcm maşa var. Gayet iyi (ağır olması dışında). Zaten bu fiyat aralığında ki bisiklette daha iyi (havalı gibi) maşa olmaz. İçinize sine sine binin güzel bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Efe Taner
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Zaten %70 asfaltta sürcem o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Bir sorum olacak gidondan kilitlemelilerde hareket halindeyken kilitleyebiliyoruz demi sorun olmaz

yokmu bilgisi olan

işine karışmak gibi olmasında %70 asfaltta sürüceksen neden takasa girdin.mtb hantaldır asfaltta seni yorar . gidondan giderken kitleyebilirsin sorun olmaz.

@Melih Çolak

Yok sorun değil ben tüm olumsuzluklarına katlanarak aldım ama hayırlısı belki yol lastiği takarım diye düşünüyorum

@ahmetkya

pişman olmada sonra :) zor iştir bisiklet işi bigün dağ yolu istersin bigün hız istersin lastik hız konusunda fazla bişi katmaz sonuçta dağ bisikleti var altında dişli oranları jant vs hepsi farklı yol bisikleti ile neyse hayırlı olsun :)

Yokmu başka görüşü olan

MTB taraftarı olarak : Yol bisikleti ile asfaltta kayarsınız ama araziye giremezsiniz ( hafif araziden bahsetmiyorum ). MTB yi hem arazide hem de asfaltta kullanabilirsiniz. Bence mantıklı takas olmuş. XCM maşadan pek bi hayır beklemeyin. Maşayı ister hareket halınde ister bisikleti ters çevirip kilitleyin sorun olmaz. :D

@MS.Aydeniz
bir sey sorabilir miyim. Benim masam gidondan kilitlemeli degil masadan kilitlemeli fakat surus aninda kilitlenmiyor. Cunku masa yarim santim kadar iceri giriyor.
Gidondan kilitlemeli yayli masalar da ayni mantikla calismiyor mu? Gidondan olmasi sadece bir kolaylik degil mi.

@Berke1999
Speed lock ozelligi olan masalar surerken kapanabiliyor. Bu ozellik yoksa bisikletten inip kapatiyorsunuz. Gidondan veya masadan kapanmasi sizin dedigoniz gibi kolaylik olmasi.
Benim masamda masadan kilitli ama giderken kilitleyebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Berke1999
@ERCAN CEBECİ
O zaman ilk siradaki degistirilicek parca masa [emoji4] ahhh kron ahhh. Cevabiniz icin tesekkurler.

Tesekkurler cevaplar icin

Geri