Scudo Sports

Kron Xc 1000 Garantİ Kapsaminda Çok Temİz Ve Uygun Fİyat

Yusuf Z. Şipal

Forum Bağımlısı
Tepki
1.431
Bisiklet
Cannondale
2010 Model Kron XC 1000 Bisikletim satılıktır. Garantisi devam etmektedir. Hiçbir sorunu yoktur, sıfır ayarındadır. Yol bisikleti aldığım için satıyorum. Boynuzlar dahil değildir, ledli far (bir adet), suluk ve suluk taşıma aparatı beraberinde verilecektir.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bisikletimin kadro boyu 17,5 dir.
Özellikleri:
Kadro :Alu 7005 Tripple-Butted
Boyun :Uno
Maşa :TG
Pedal :VP 992
Boğaz Yatağı :VP A41
Sele Borusu :Uno
Arka Vites :alivio
Sele :VADER
Ön Vites :Shimano FD-M310
Ön Hazne :Shimano HB-RM60
Vites Kolları :Shimano ST-EF60
Arka Hazne :Shimano FH-RM60
Fren Kolları :Shimano ST-EF60
Zincir :Shimano HG50
Frenler :Shimano BR-M422
Kaset :Shimano CS40
Ayna Dişli :Shimano FC-M191
Jant Teli :HTI
Orta Mil :Shimano BB-UN26
Jant :Remerx
Gidon :Uno
Lastikler :Maxxis 27TPI
Size :17,5
Renkler :Siyah-Beyaz
F İ Y A T: 480 TL, Kargo PTT kargo ile tarafıma aittir.
NOT: Bisikletin en ucuz fiyatı için (link) ayrıca kredi kartlı- taksitli satışı mümkündür.

Scudo
Bu arada en ucuz kargo bu bisikleti 30 liraya taşır. Yani bisiklet size 450 liraya gelir.

Pazarlık için arayan arkadaşlar, daha düşük modellere daha yüksek fiyatlar istenirken ben sıfırının yarı fiyatına sıfır gibi bisiklet satıyorum. Biraz insaf lütfen. Üstelik de kargosunu karşılıyorum daha ne yapayım

Fiyatı 450 TL olarak güncelliyorum, kargo yine tarafıma aittir, bu koşullarda bisiklet neredeyse 400 liraya geliyor, garantili ve sıfır kadar temiz bir bisiklet için fırsat fiyatı olduğunu düşünüyorum.

@Yusuf Z. Şipal

SELAMLAR BİSİKLETİNİZ İÇİN TALİBİM TELEFON NUMARANIZ VARDI GEÇEN GÜN İLANDA AMA ŞU ANDA GÖREMEDİM. MÜMKÜNSE GÖRÜŞSEK CİDDİ ANLAMDA ALICIYIM.

bisikletine baktim da hos bişe ciddi dusunuyorum ama fiyatda yardımcı olursan , elimde masa ve arka attırıcı var , bu parcalar icin bi indirim yaparsan sevenirim

Sİzİn Cevabinizi Beklİyorum Yenİ Üye OlduĞumuz İÇİn Msj Yazamiyoruz Umarim Buradan GÖrÜr Ve DÖnÜŞ Yaparsiniz. Ben Bu Bİsİklete Talİbİm :)

merhaba
aydından bisikletinize talibim ö.m atamıyorum tlf dönersenız sevınırım

İlgilenen arkadaşlar için 506 604 3663 veya 555 359 7777 no lu telefona mesaj atabilirsiniz. Gün içinde sürekli derste olduğum için ancak akşam telefonuma bakabiliyorum bu yüzden cevapsız çağrıları yanıtlayamıyorum. Saygılar

:) @Yusuf Z. Şipal

HOCAM SAYGILAR BİR MESLEKTAŞINIZ OLARAK ALIYORUM BİSİKLETİNİZİ TABİ HALA SATMADIYSANIZ. TELEFONDAN ARADIM AMA SANIRIM MEŞGULSÜNÜZ BANA DÖNERSENİZ SEVİNİRİM.

Bisiklet Ali arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun, Bisikletforum' a teşekkür ederim.

Geri