Scudo Sports

Kron-Whistle-Sedona

Tepki
0
Arkadaslar bu üç model arasında kaldım.önerilerinizi esirgemezsseniz çok memnun olurum.Tskler Şimdiden
Özellikleride altında
Whistle Miwok 1164 D 2011 2.el

(link)

Sedona 711d 2011 2.el

(link)
Kron Xc250 D 2012 Sıfır

(link)

Bu 3 model arasında kaldım arkdaslar fiyat olarak 500 600 Tl civarlarında bir bütçem var.Daha farklı 1 önerisi olan varsa veya bu modelleri kullananlardan + ve - lerini ogrenebilirsem cok memnun olurum.Tekrardan Tskler

Scudo
Kron xc250 aldım 1 hafta Oldu.. Kronun 2012'de Kendini aştıgını düşünücem nerdeyse.... Şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım gunluk ortalama 8 saat pedallıyorum

• Beğen
Tepkiler: mustafaozlem
@tolga.sunali

tebrik ederim 8 saat çok iyi bi süre. yazın bende öyle sürmek istiyorum

@ibrahim uzun

aslında bende yeni hesapladım bende şaşırdım... :) ama bugun tembellik yaptım işe kestirmeden geldim :D

İkinci el dedikleriniz temiz ise Sedona alınabilir..

• Beğen
Tepkiler: mustafaozlem
Cok tskler arkdaslar uzun süredir kararsızdıkm modelleri birde yerinde goreyim dedimkron xc250d ile geri döndüm.Fren bakımını pek sevmedigim ve asırı kullanmadıgım için baslangıc için ideal gozuktu.
Yeniden Tskler ilginize.

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim..

@tolga.sunali

Peki ,8 saatte vücudunda hiçbir sorun çıkmıyor mu ? aşırı kilo kaybı,halsizlik,baş dönmeleri ve daha niceleri ?
Şahsen bana yazın 1-1,5 saat yetiyor ;çünkü bunu sürekli,yani haftanın 6-7 günü yapınca yeterli oluyor :)

@Mutlu Onur ÖZDEMİR

1 hafta içinde yaşamadım ama anca başladı zaten dunden itibaren dusurdum işe kestirmeden geliyorum akşam direk eve gdiyorum :)) Havalar aşırı sıcakta olmadıgından ve 8 saat bi fiil olmadıgından pek skıtısını yaşamadım 2 gunduz 2 öğlen 4 gece yaptım 5-6 gun arka arkaya

Geri