Arkockutay
Aktif Üye
- Tepki
- 112
- İsim
- Kutay
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
FİYAT DÜŞTÜ
Yükseltilmiş KRON RC1000
Bisikletimde Claris grupset vardır, 16 viteslidir. Tourney'in kronik sorunları Claris sette görülmemektedir.
Gidondaki vites kolları içten kabloludur, vites atışı oldukça kolaydır.
Arka lastik Vittoria Urbano 9 Level Zırhlı lastiktir, 2 ay önce takılmıştır. Zincir orjinal Shimano zincirdir, 2 ay önce takılmıştır.
Orjinal Bianchi Celeste gidon bandı vardır.
Tüm bakımları yapılmıştır.
Bisikletin Claris arka aktarıcısının makaraları sürtünmeyi minimuma indirmek ve bisikleti hafifletmek için alüminyum rulmanlı makaraya yükseltilmiştir. (Orjinal makaralar da verilecektir.)
Bisikletim 10 kilodur, RC1000 modeli bu fiyat bandındaki en hafif bisikletlerden biridir.
Bisikletimi çok temiz kullandım, bakımları düzenli olarak yapılmıştır.
Takas düşünmüyorum, nakit ihtiyacından satılıktır.
Pazarlık payı çok az vardır. Piyasada bu fiyata tourneyli rc1000lerin satıldığını hesaba katarak pazarlık yapınız.
İzmir Bornova'da elden teslim edilecektir.
Yükseltilmiş KRON RC1000
Bisikletimde Claris grupset vardır, 16 viteslidir. Tourney'in kronik sorunları Claris sette görülmemektedir.
Gidondaki vites kolları içten kabloludur, vites atışı oldukça kolaydır.
Arka lastik Vittoria Urbano 9 Level Zırhlı lastiktir, 2 ay önce takılmıştır. Zincir orjinal Shimano zincirdir, 2 ay önce takılmıştır.
Orjinal Bianchi Celeste gidon bandı vardır.
Tüm bakımları yapılmıştır.
Bisikletin Claris arka aktarıcısının makaraları sürtünmeyi minimuma indirmek ve bisikleti hafifletmek için alüminyum rulmanlı makaraya yükseltilmiştir. (Orjinal makaralar da verilecektir.)
Bisikletim 10 kilodur, RC1000 modeli bu fiyat bandındaki en hafif bisikletlerden biridir.
Bisikletimi çok temiz kullandım, bakımları düzenli olarak yapılmıştır.
Takas düşünmüyorum, nakit ihtiyacından satılıktır.
Pazarlık payı çok az vardır. Piyasada bu fiyata tourneyli rc1000lerin satıldığını hesaba katarak pazarlık yapınız.
İzmir Bornova'da elden teslim edilecektir.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: