Scudo Sports

kron mu sedona mı

Tepki
40
Bisiklet
Mosso
bisiklet alıcam fakat kararsızın kron xc1000 mı yoksa sedona borla mı ikiside 2008 model yardımlarınızı beklıyorum... Çok profesyonel bi sürücü değilim ama kaliteye ve sağlama binmek isterim hangisini almalıyım.Önce konu al sonra parçalarını yenile derseniz yapamam çünkü paranın bi anda bitmesi gerekiyor :D Sonradan para olmayacak yani

• Beğen
Tepkiler: ugur4
Scudo
Bencede sedonayı tercih etmelisin al bin birdaha parça takmana gerek olmaz çok pro. bişey düşünmüyorsan üzerindeki mazemeler zaten oldukça üst seviyede;)

bugün sedona borla sahibi oldum. son derece rahat ve estetik.,tafsiye ederim.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bende sedonaya karar verdim ama nedense herkez aklıma giriyor ; disk fren değil naapacaksın 600 tl ye kafayı mı yedin tarzında , bi abimde kendi sedona 781 ini satıyor bana 500 tl ye çok üst donanımlı değil ama jantları kaliteli ve sağlammış .

Her neyse aklımda olanı yazayım ben geçenlerde dolaşırken bi scott bisiklete denk geldim acaba diyorum ki bu sedonayı alıp scottla kadroları değiştirsem bu aradada sedonayı kadro olarak sattsam nasıl olur . Scott çok tuzlu değildi ucuzdu.

Bir soru daha Whistle Miwok 1054 v nasıldır , alayım mı , hiç değilse sıfır bisiklete binerim adıda whistle olur hiç değilse

bugün sedona borla sahibi oldum. son derece rahat ve estetik.,tafsiye ederim.
Hayırlı uğurlu olsun uğur kardeşim nicesi benim başıma :D

bende kron xc 1000 var oldukça memnunum 2010 modeldeki shimano set oldukça tatminkar kro olabilir ancak on numaradır da xD hafife almamak gerek

geçen seneye kadar kron diyordum kadrodan dolayı ama bu seneki kron ve sedona ürünlerini gördüm ve kron artık hiç bir şey değil sedonanın yanında (bana göre) çünkü kadro yüzünden bisiklete deymiyecek fiyat biçiliyor ama sedona donanım olarakda kadro olarakda oldukca iyi bu yüzden ben sedona diyorum

Geri