Scudo Sports

kron kadro ve aynakol

by_fatih

Daimi Üye
Tepki
21
3 ay önce bisiklet halinde aldım.kadroyu değiştirmeye karar verdim.kadro resimde görülen yerden kırıldı.aliminyum kaynağı yaptırdım.1.5 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yok.aynakolda hafif bi gevşeklik var.bisikletçiye götürdüm değişmesi lazım dedi ama bence sıkılsa olur gibi.aynakol shımano hollowtech sıfırı 77 dolar.ben kadro ve maşaya 100 tl istiyorum.aynakolun sadece dişliler oynuyo başka sorun yok.bu arada kadro disk olarak kullanılmıyo.disk takılan deliklerden biri kırık.Arka jantta hala takılı olan rotor yanıltmasın.kadronun yanında markası olmayan v fren leri yollıcam.

http://img300.imageshack.us/img300/7233/grnt019mb0fa8.jpg

http://img249.imageshack.us/img249/9462/kronnvh9oh0.jpg

kadroda ve aynakolda çizikler var.(baya bi belli oluyo çizikler)

( Not:bisiklet komple olarakta satılır.fiyat 500 tl )

"fatih_kurban_1903@hotmail.com"

Scudo
sayın çağatay msn ekle konuşalım (fatih_kurban_1903@hotmail.com)

Parça listesi hakkında bilgi veriniz.

Bu arada,

@by_fatih

Demişsiniz. O kaliper nasıl duruyor peki orada, tek vida ile mi ?

hayır. dediğim gibi rotor jantta takılı şu an çıkarmadım. cliper takılı değil.v-break olarak kullanılıyo.bu resim kırılmadan önce çekildi.ertesi günde kırıldı.

parçalar:
deore arka attırıcı
deore ön attırıcı
shımano ruble (model olarak bilmiyorum)
xcm sr sountour maşa
Lx fren-vites kolları
guızza gidon boğazı
amoeba borla gidon
tranzX sele borusu
lomboard ön arka göbek
sprenter spacer jantlar

@by_fatih

Öyle ise, bisikletin en son halini gösteren fotoğraflar ekleyiniz.

bisikletin bu halinden hiç bi farkı yok aslında ama tmm yarın ekleyebilirim sanırım.bugun imkanım yok.

MAŞANIN MARKASI NE KAÇ mm OGRENEBILIRMIYIZ

Bildiğim kadarıyla kron kadrolar ömür boyu garantili idi. Keşke kırık halde en yakın Kron servisine götürseydiniz.

bisikleti yeni aldın daha hangi ara kırıldı kadro ya geçmiş olsun

@street

evt aliden aldım.ben prof bisiklette yeniyim.ve bisikletlerin street,mtb,down hıll vs. gibi kategorileri olduğunu bilmiyordum.bunu aldım hareket yaptım kırıldı ole işte.isim neydi???

@shımano11

sağolun. kullanıcı hatası olunca kırılmaması an meselesi. :)

aynakolun sorunu belli oldu.değişmesi gerekiyormuş.ama bu şekildede bi süre kullanabilirim sanırım.sadece kadro 50 tl dir.aynı zaman da xcm maşa da satılıktır.fiyatı 30 tl dir.diğer parçalar satılmaktan vazgeçilmiştir.

Geri