Scudo Sports

Kredi kartini tiner dokup yakmak

Tepki
2
Bisiklet
Salcano
Esimle benim toplamda 4 adet kredi kartimiz ve dolayisiyla epey borcumuz vardi. Kredi kartsiz bir hayati dusunemiyordum bile. Bir gun kredi cekmeye karar verdim. 7000 tl toplam kredi karti borcumu ve ardindan da kartlarimi tek tek kapattim. Tineri aldim bu 4 kredi kartinin uzerine doktum cakmagi caktim =) mart 2013 den bugune keyfim yerinde. Param varsa aliyorum yoksa kenara cekiliyorum. Iyi bi seymis be =) umarim siz de kurtulursunuz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Scudo
@erdem özgür

İnşallah, ben aşamalı olarak kurtulmaya çalışıyorum. 6 aydır taksitli alışverişi bıraktık, taksitler bitince direk harcamaya dönecek, o aşamada belki dediğiniz taktik ile biz de kurtuluruz.

İnşallah o illete tekrar bulaşmazsınız, taksit güzel bir şey, insana olmadık şeyler aldırabiliyor.

Kredi katını yakmak, kesmek gibi pratik çözümler sadece günü kurtarmaya yönelik hareketler. Bugün yaktığınız kredi kartının son kullanım tarihi dolana kadar her sene "kart aidatı" denen illetle yüzyüze geleceksiniz (evet kartınızı kullanmasanız bile). "Oh nasılsa kartım yok, umrumda olmaz bundan sonra bankanın göndereceği postalar" derseniz gelen ekstrelerde bunu es geçmiş olursunuz ve her sene bu böyle devam eder. Sonra ayıkla pirincin taşını.

Ayrıca siz müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirmedikçe, kullanım süresi dolan kart için otomatik olarak yenisi gönderilecektir ki bu da tüm hadiseyi başa sarmış olur. Aklınızda olsun. Arayın bankanızı ve tüm cezbedici tekliflerine rağmen ısrarlı bir şekilde kartınızı tamamen iptal ettirin. :)

bankaya gidipte iptal işlemleriyle uğraşmak istemiyorsanız, müşteri hizmetlerini arayın kartınızı kaybettiğinizi söyleyin. o da size yenisini çıkartalım mı diyecek. hayır istemiyorum dediğinizde iptal oluyor. babam öyle yaptı

İkisi gitti, ikisi kaldı. Ne yazık ki Avrupa ülkelerindeki tasarruf ederek tüketebilmek lüksü ülkemizde borçlanarak tüketebilmek olarak vuku buluyor. Bunda tüketmeyi bilmememizin yanında mecburiyetin büyük payı var. Ekonomimiz bunun üzerine kurulu, yapacak bir şey yok.

Geri