enderyigit89
Daimi Üye
- Tepki
- 96
Böyle bişey mümkünmü bilmiyorum ama dün bisikletime binerken pedal biraz zor dönmeye başladı ve bende yağsız kadlığından ve toz kaçmasından dolayı sürtünme olduğunu varsayıp göbeği söktüm.Elime alınca göbekte yamukluk ulduğunu gördüm çevirirken zorlanıyordu.baktım olcak gibi değil onuda dağıtmaya kara verdim. braz zorlayınca daha önceden çatladığını düşündüğüm rulman patladı ve çıktı üzerinden koruyucuyu alınca ortasında hafif bir birinden kayık olduğunu gördüm ve aklıma gelmeyen başıma geldi
krank kesmişim.İyide böyle bişey nasıl mümkün olur. ben bu göbeğe en fazla ne kadar tork uygulayabilirimki? böyle ortadan kessin, ayrıca dandik bir markada değil FSA nın göbeği, valla biri bana anlatsa ben inanmazdım 
şimdi sizten istediğim acaba üründe fabrikasyon bir üretim hatası olabilirmi yada ben gerçekten bunun kasilmesine neden olacak kadar büyük bir torkmu uyguladım
acaba FSA yı ulaşsam bana yenisini gönderirlermi ?(Belkide bana ödül filan verirler
) çünkü ben daha önce hiç böyle bir şeye rastlamadım belki daha tecrübeli arkadaşlar görmüşlerdir.
şimdi bana göbek lazım haliyle bilen arkadaşlar dan göbek alırken hangi özellikleri söylemem gerekli resimlerden anlaşıldığı kadarıyla yazarlarsa sevinirim
örn;uzunluğu şu olcak
çapı şu olcak
veya kodu filan varsa oda olur
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
şimdi sizten istediğim acaba üründe fabrikasyon bir üretim hatası olabilirmi yada ben gerçekten bunun kasilmesine neden olacak kadar büyük bir torkmu uyguladım
acaba FSA yı ulaşsam bana yenisini gönderirlermi ?(Belkide bana ödül filan verirler
şimdi bana göbek lazım haliyle bilen arkadaşlar dan göbek alırken hangi özellikleri söylemem gerekli resimlerden anlaşıldığı kadarıyla yazarlarsa sevinirim
örn;uzunluğu şu olcak
çapı şu olcak
veya kodu filan varsa oda olur
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.