Scudo Sports

Kötü niyetli insanlar

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
Merhaba arkadaslar, olayin üstünden yaklasik 2-2:30 saat geçmesine ragmen hala sinirim geçmedi.

Sehiriçi trafik isiklarini geçtim yaklasik 20-25 kilometre hizimla trafikte seyrediyordum.

Dikkatimi yola vermistim tam o sirada bir bagirma sesi duydum kulagimin dibinde.

renault twingo marka otomobilde torbaci tipli insanliktan nasibini almamis (burada bol bol küfür var) yaratigin teki beni korkutup dikkatimi dagitmak için en yüksek sesiyle bagirdi.

Az kalsin düsüyordum o anlik dikkat daginikligiyla, hemde TRAFIKTE.
Evet arabalarin haril haril geçtigi yerde, TRAFIKTE.

Hemen basti gitti 20-21 yasinda yaratigun tekiydi, pesinden yetismeye çalistim ama yetisemedim.

Asagida trafik lambasi falan olsa onu orada gebertirdim, elimden kimsede alamazdi.

Hayatimda kimseye küfür etmedim, ki zaten etmemde.
Ama ben böyle yaratiklara küfür etmeyeyimde.ne yapayim.
Plakayi almak aklima gelmedi, ama arabayi ve yaratigin yüzünü hatirliyorum.

Gördügüm yerde yapacagimi biliyorum torbaci tipliye, adami sinir hastasi ediyor bu salaklar.
Ama ben yakalayayim yapacagim seyi cidden çok iyi biliyorum, ah bir denk gelse.

Etmedigim küfür kalmadi, adami katil yapar serefsizler.

Böylelerinin elini kolunu baglayip iskence yapacaksin.
Sinir hastasi yapacaklar adami...

Scudo
Benim başıma da geldi . Uğursuzun biri camdan sarkıp bağırdı kulağıma. Arkadan bir kamyon geliyordu dibimden geçti ben sendeleyince. Neden diye soruyorum sadece. Başka bir şey diyemiyorum. Bu kadar kıskançlık pislik ve sevgisizlik saldırganlık neden?

@Godzilla o torbacı tipli kişlere tek başına saldırmak ne kadar mantıklı peki? Kendine bu kadar güvenme bence bu tarz kişilerde her tür silah bulunabilir ve eğer madde etkisindeyseler sana telafisi olmayan zararlar verebilirler.

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
@nevzatsercanoktay

Küçükken ezilmistir belki hocam, ama acimayacaksin bunlara. Evcillestireceksin.

Bu tür kompleksli ve ağır hakaretleri hak eden insanlarla uğraşılmaz ama en kötüsünü de hak ediyorlar. Umarım bir başka caddede magandalık niyetiyle gezerken kendi belasını bir başka insana zarar vermeden bulur.

@Aytaç DİREK

Hocam az daha arabanin altina giriyordum sizde kendine o kadar güvenme diyorsunuz.

Arabanin altina girsem biyerlerimin kirilmama ihtimali yok, torbaci tipli derken yüzlerinden serseri olduklari anlasiliyordu.
Hemde kimse kimseye sokak ortasinda silah vb bisey çikaramaz hocam.

Adam beni ezecekti az daha ben ne yapayim o anlik sinirle?

Bu.basima gelen bu sekildeki 2. vaka.
Bende insanim sabir tasi degilimki, lütfen yapmayin böyle.

@hues

Öyle biseyki bu apaçilere poliste bisey "demiyor" hocam, bakin diyemiyor demiyorum demiyor.

Git iste yaratik git baskalarina satas, böyle serseriler ancak beni buluyor hocam.

Aynisi geçen sene sonlarindada basima geldi bu olayin.

Böyle insanlar hep çıkacak karşımıza. Birine tepki versek öteki sıraya girecek. Maalesef. Asıl çözüm, böyle durumlarda refleksimizi kontrol altına almayı becermek. Yani, onlar bağıracak ama biz aldırmayacağız, dönüp bakmayacağız, sıçramayacağız. Bisikleti aldığımın ilk haftasında 55 km/h hızla iniş yaparken biri ıslık çaldı, o an dönüp bakabilirdim, bakmadım, baksaydım muhtemelen yola yapışıp dağılırdım. Bunu hep becerebileceğimizin garantisi yok elbette ama ani tepki vermemeyi bir şekilde öğrenmeliyiz. Kafamızın içinde halledeceğiz bu meseleyi. Bence başka çaresi yok.

"Ezik" dedigimiz tipler bunlar iste. Anlam veremedikleri ve kendileri gibi olmayan her seye dusmandirlar. Bu eziklik, nefreti dogurur ve ileri seviyede saldirganliga yol acar.
Asil proje okullari bu tipler icin acilmasi gerekiyor. Vefa, Pertevniyal, İstanbul erkek lisesi gibi ulkenin kaderine yön veren okullarin pesini birakin artik.

@Godzilla Bende sürekli denk geliyorum insanın bir yerden sonra ister istemez psikolojisi bozuluyor. Polis de "kaza, hakaret ve tehdit" gibi şeyler olmadan pek bir şey yapmıyor. Biz gidip magandayı yakalayıp kendisini "patates" edip arabasını parçalarsak hukukçu değilim ama muhtemelen bütün suç bize kalmış olacak.

En iyisini yap ve duymamış gibi davran hem moralin bozulmaz hemde kavga etmezsin

Böyle durumlarca kilidinizi çıkarın yüzüne doğru vurarak var gücünüzle saldırın arkadaşlar.

Geçmiş olsun malesef oluyor böyle şeyler. Size bişey olmamış allahtan tek sevindirici yanı bu

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
bu tiplere çözüm iğneyle uyutma olarak devlet tarafından gerçekleştirilmelidir. hayat hakları yoktur.
şahsen iğneyle uyutmayı çok insaflı bulurum, kafalarına tek kurşun sıkılması ile yaşamlarına devlet tarafından son verilmeli. çünkü bu pis canlılar, hayatları boyunca aynı çirkinliklere devam edeceklerdir. milletin karısına, kızına, oğluna sarkıntılık edecekler, tecavüz edecekler, hırsızlık ve gasp yapacaklar ve insan öldüreceklerdir.
yani bütün hayatlarını diğer insanlara ve hayvanlara zarar vererek geçirip geberip gideceklerdir. onların kendiliğinden gebermesini beklemeden, devlet bu işe el atmalı ve bu pislikleri tespit edip derhal gerekeni yapmalıdır.

@Kuzey Ege
hocam açıkçası eğitim sistemimizde hedeflenen insan profili tam olarak konu sahibinin şikayet ettiği tiptir. bahsettiğiniz okullardan bu tipler kolay kolay çıkmadığı için oraları da projelerle bozma niyetindeler.

bu ülkenin eğitim sistemi bir an önce bu ülke insanından alınmalı ve gavur denilen medeni insanlara devredilmelidir. yoksa geleceğimiz gerçekten zifiri karanlık.

@vela2016 Eğitim sistemi olayına katılmıyorum. Eğitim sistemi dört dörtlük dahi olsa iş önce ailede ve sonrasında çocukların teslim edildiği öğretmenlerde bitiyor. Konuyu siyasete çekmemiz de anlamsız kaldı ki "Lise" "Orta öğretim" kurumlarından bahsediyorsunuz yani yeni nesil 8 sene eğitim aldıktan sonra aldığı 4 senelik eğitim. Ondan öncesi daha önemli zannımca

Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah kendi başını yakar. Bu denyo.
Banada aynı şey yapılsa bende aynı tepkiyi verirdim.
Olayin olduğu yerde kamera yada mobese varmıydı? polise müracaat etsen iyi olurdu. Muhtemelen polis bu tipi tanıyordur. Diye düşünüyorum.

@cahitakin

Sizde haklisiniz hocam, bu salak tiplerden bir tane degilki. Hangi biriyle ugrasayim.

@Kuzey Ege

Hocam bunlardaki ben biseyi yapmiyorum madem millette yapmasin mantigi, elinde olmak hepsine toplu iskence yapacaksin.

@hues

Hocam bisikleti kimse insan yerine koymuyor, ama aynisini gitsem o serefsizin arabasina yapsam polis beni 1 gün karakolda sabahlatir.

Ki yakalasam arabasina yapacagimda.

@TuTKuN

Hocam zaten bugüne.kadar hep bunu yaptim, beni çigirimdan çikaran bu olayin 2. defa basima gelmesi. Kafayi yiyecem heralde bu seref yoksunlari yüzünden.

@Fat1h

Hocam normalde bu tarz insanlar için zincirli kilidimi yanimda tasiyordum, son 2-3 aydir böyle olaylarin basima gelmedigini farkedince bende 2 gün zincirli kilidimi yanima almadim.
Olay bu kilidi almayayim 2 gün basima olay gelsin, ayrica köpekten ve seref yoksunlarindan korunmak için çok güzel bir yöntem kilit.

Sirf bunun için 600 gramlik kilit tasiyorum yanimda.

@Godzilla kafan rahat olsun herşeyden önce boşver

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Mustafa AYDIN

Aynen hocam fena kaza atlattim, iyiki düsmemisim. Bunlar için yanima ekstradan biber gazi veya elektrosok tasimayi düsünüyorum.

@vela2016

Tam olarak bunlarin yapilmasi gerekiyor hocam, bu insanlari egitim falanda kurtarmaz. Bu serefsizlere altin semer vursan yine serefsiz yine serefsiz. Bunlari toplu sekilde katledeceksin.

@hues

Bunlara egitim falan islemez hocam, egitim kelimesini zaten sevmezler bu tipler. Bunlara biseyleri iskence yaparak ögreteceksin.

@atasoy

Olayin oldugu yerde illaki kamera falan vardir hocam ama bu yaratiklara karsi polisin tutumunu bildigim için ugrasmak istemiyorum, polis bile bikmis bu pisliklerden. Birde mahkeme, mobese falan bu itlerle ugrasmak.istemiyorum. En iyisi yakaladigim yerde anladigi dilde konusmak, onuda ben biliyorum

@ozgur908

Tesadüfmü, tabiki degil hocam. Adalet cebinize bakiyor. Cebiniz doluyla cinayet isleyebilirsiniz, cebiniz bos ise magdur olan insan suçlu bile.olur. Yeterki para olsun.

@TuTKuN

Bosverelimde nereye kadar hocam.
Bizde insaniz, ama yok bitmiyo haysiyetsiz seref yoksunu yaratiklar. Bunlara aileleri hiçmi terbiye vermiyor anlamiyorum. E çocugu yapip sokaga atarsan olacagi budur, nesillerinin tükenmesi dilegiyle.

Ben de bir gün geceleyin saat 23:30 civarında Bakırköy Capacity civarında yavaş yavaş ilerken (oralar gece 23:00'ten sonra hayli tenhalaşıyor) bir DOBLO araç benim hizamda yavaşladı ve 35 yaşlarında SIĞIRın teki camı açıp bana bağırarak art arda küfürler sıralamaya başladı. Ben kulağımdaki tek kulaklığı çıkarıp "Ne diyor bu amk liselisi" bakışımla ona baktım. Küfürleri bitince gazı kökleyip uzaklaştılar.

Amacı neydi hala çözemiyorum.

Geri