Merhaba arkadaslar, olayin üstünden yaklasik 2-2:30 saat geçmesine ragmen hala sinirim geçmedi.
Sehiriçi trafik isiklarini geçtim yaklasik 20-25 kilometre hizimla trafikte seyrediyordum.
Dikkatimi yola vermistim tam o sirada bir bagirma sesi duydum kulagimin dibinde.
renault twingo marka otomobilde torbaci tipli insanliktan nasibini almamis (burada bol bol küfür var) yaratigin teki beni korkutup dikkatimi dagitmak için en yüksek sesiyle bagirdi.
Az kalsin düsüyordum o anlik dikkat daginikligiyla, hemde TRAFIKTE.
Evet arabalarin haril haril geçtigi yerde, TRAFIKTE.
Hemen basti gitti 20-21 yasinda yaratigun tekiydi, pesinden yetismeye çalistim ama yetisemedim.
Asagida trafik lambasi falan olsa onu orada gebertirdim, elimden kimsede alamazdi.
Hayatimda kimseye küfür etmedim, ki zaten etmemde.
Ama ben böyle yaratiklara küfür etmeyeyimde.ne yapayim.
Plakayi almak aklima gelmedi, ama arabayi ve yaratigin yüzünü hatirliyorum.
Gördügüm yerde yapacagimi biliyorum torbaci tipliye, adami sinir hastasi ediyor bu salaklar.
Ama ben yakalayayim yapacagim seyi cidden çok iyi biliyorum, ah bir denk gelse.
Etmedigim küfür kalmadi, adami katil yapar serefsizler.
Böylelerinin elini kolunu baglayip iskence yapacaksin.
Sinir hastasi yapacaklar adami...
Sehiriçi trafik isiklarini geçtim yaklasik 20-25 kilometre hizimla trafikte seyrediyordum.
Dikkatimi yola vermistim tam o sirada bir bagirma sesi duydum kulagimin dibinde.
renault twingo marka otomobilde torbaci tipli insanliktan nasibini almamis (burada bol bol küfür var) yaratigin teki beni korkutup dikkatimi dagitmak için en yüksek sesiyle bagirdi.
Az kalsin düsüyordum o anlik dikkat daginikligiyla, hemde TRAFIKTE.
Evet arabalarin haril haril geçtigi yerde, TRAFIKTE.
Hemen basti gitti 20-21 yasinda yaratigun tekiydi, pesinden yetismeye çalistim ama yetisemedim.
Asagida trafik lambasi falan olsa onu orada gebertirdim, elimden kimsede alamazdi.
Hayatimda kimseye küfür etmedim, ki zaten etmemde.
Ama ben böyle yaratiklara küfür etmeyeyimde.ne yapayim.
Plakayi almak aklima gelmedi, ama arabayi ve yaratigin yüzünü hatirliyorum.
Gördügüm yerde yapacagimi biliyorum torbaci tipliye, adami sinir hastasi ediyor bu salaklar.
Ama ben yakalayayim yapacagim seyi cidden çok iyi biliyorum, ah bir denk gelse.
Etmedigim küfür kalmadi, adami katil yapar serefsizler.
Böylelerinin elini kolunu baglayip iskence yapacaksin.
Sinir hastasi yapacaklar adami...