Scudo Sports

Koşucu Dizi

Tepki
3
İsim
Tolga Güngörmüş
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar 5 ay önce diz ağrısı nedeniyle spor doktoruna gitmiştim diz kapağının altındaki tabakanın aşındığını söylemişti haraket ve krem vermişti verdiği roporda ağır bisikletçi olduğum yazıyordu 5 ay sonra yani bugün hala biraz ağrı var 5 aydır bisiklet sürmedim şimdi sürsem bir sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı?

Scudo
Öncelik bence tam olarak teşhisin konulması olmalı. Eğer kıkırdak sorunuysa kendiliğinden iyileşmez ve ihmal edilmemesi gereken bir sorun. Dinlenmeyle ağrının geçmesi ve hareketle artması normal. Kaliteli bir MR görüntüsüyle iyi bir ortopediste görünün derim. Geçmiş olsun.

kondromalazi mi acaba?

Bana da kondromalazi teshisi koyuldu yaklasik agrinin basladigi 14 ay oluyor donem donem artip azaliyor hala bir cozume ulastirabilmis degilim gecmis olsun

sağ diz iç bağlarım kopuk, ameliyat olmadım 6 ay kadar dizlikle idare etmiştim ödem dağılmıştı ve yürüyüşlere başlamıştım . 6 ay kadar sonra yine dizlikle salonda leg press yapmaya başladım hafif kiloyla başladım 1/2 ay kadar sonra 120 kg kadar çıkmıştım (genelde 25x4 tekrar bazı günler 25x5 tekrar yaptım). bisiklete binmeye devam ettim, ara ara jog şeklinde 50/60 dk koştum . yaklaşık bir yılın sonunda yine dizlikle judo antrenmanlarıma devam ettim ,halı sahada maç bile yaptım. sakatlandığımda 42 yaşındaydım. benim felsefem acı acıyı su sancıyı keser oldu. ytd210861 dosyayı görüntüle210862 dosyayı görüntüle210863 dosyayı görüntüle

Geri