N.Erdem TUGRAHAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 227
Merhaba sevgili abilerim ve ablalarım
Yaşım 14 İzmirde yaşıyorum
11 yaşında iken geceleri altıma kaçırdığım şikayetiyle D.bakırda bir doktora gittik orada ki sonuçlarımda sağ böbreğimin çok küçük olduğu gelişmediği ortaya çıktı
bizi hacettepe üniversitesine yolladılar ve oradada protein kaçağımın olduğu ortaya çıktı Hacettepe de bizi nefroloji yerine başka bir polikliniğe yolladıkları için verim alamadık :S Daha sonra İzmire taşındık Buda 12.5 yaşlarımdayken oldu . Buradada Ege üniversitesinde bir profesöre gittik ama ondanda verim alamadık 13 yaşında iken Deltacortril(Kortizon) içmeye başladım günde 12 tane içiyordum ve acayip derecede şişmanlatıyordu
55 kilodan 75 kiloya
siz düşünün artık halimi
son olarak 9 Eylül Üniversitesinde bir hocaya göründük Buradaki hizmetten hem memnun idik hemde az biraz iyileşmeye başlamıştım
ama bu iyileşme süreci hep kış mevsiminde oluyordu yaz gelince protein kaçağım 2.500 lere çıkıyor ve kortizona başlıyorlardı:S Bir kaç yerden ot getirdik ve iyi geldi (buda kış mevsimi) ama şuan sürekli artmakta :S 2 küsürlerde dolaşıyor kaçağım hep yaz mevsimi oluyor bunun nedeni nedir ve protein kaçağına iyi gelen bir tedavi biliyor musunuz??? Önemli bilgi: Bu nedenle ayaklarım şiştiğinden kilo aldığımdan dolayı bisiklet süremiyorum hatta yürümekte dahi zorlanıyorum
Yaşım 14 İzmirde yaşıyorum
11 yaşında iken geceleri altıma kaçırdığım şikayetiyle D.bakırda bir doktora gittik orada ki sonuçlarımda sağ böbreğimin çok küçük olduğu gelişmediği ortaya çıktı