Scudo Sports

Köpeğime geçici yuva arıyorum

Rip

Daimi Üye
Tepki
659
İsim
Rıza
Bisiklet
Corratec
Köpeğime geçici yuva arıyorum. Bisiklet turuna çıkacağım ve çevremde sorumluluğunu alabilecek kimse bulunmuyor.
3 yıl önce iki aylıkken sahiplendim. Doğar doğmaz bir poşette çöp tenekesine ölmeleri için bırakılan 5 kardeşten biri. Cinsini bilmiyoruz, biraz tazı, biraz border collie havası var. Aşıları tam, kısırlaştırıldı. Evde bakıldı ancak çok hareketli ve yeni yeni duruluyor, ayrıca fazlasıyla tüy döküyor. Bu açıdan, müstakil bahçesi olan bir ortamda ya da bu handikapların dert edilmeyeceği bir apartman dairesinde bakılması tercihimdir. Süreç boyunca, ki 1 seneyi bulabilir, bütün masrafları tarafımdan karşılanacaktır. Bütün dediysem, mama, aşı, parazit, hastalık durumunda veteriner masrafları vs. diye düşünüyorum. Halihazırda hayvan sahibi olan ve hayatını bu duruma göre şekillendirmiş kişiler daha elverişli olacaktır. Tatile gidemedim, günlüğü bilmemkaca x glampinge gitmek zorunda kaldım gibi durumlarla karsilasmayalim.
Eğer bu şartlar çerçevesinde bir iyilik yapabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen bana ulaşın.

Scudo
Baktim eski girilerime bunu gördüm. O tur olmadı ve sanırım hiç olmayacak bu gidişle. Sağlık olsun bu arada. Kimse köpeğime bakmak istemedi. Köyde, yaylada yaşayan insanlara sanırım ulaşamadım, diğerleri zaten yoktular.
Neyse ben turu muru tırıvırı ettim gerçek hayata geri döndüm. Çalışmaya başladım. İstanbul'a geri döndüm, bahçeli neyin bir eve yerleştim. Bir de akademik atılımda bulundum, dedim hukuk okuyayım, adam olayım, seksist boyutta.
Hulâsa bi tarafa, Sarıyer'e yolu geçen ya da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bazında tanışmak isteyen, pedallamak isteyen olursa haber edin tanışalım dostlar.
Hayır gençler köpek bende. Pedallamak var mı diye soruyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Laciverdi
Geri