Scudo Sports

Koozer M490 GÖBEK

bülent samsunlu

Forum Demirbaşı
Tepki
695
İsim
Bülent SAMSUNLU
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Merhaba arkadaşlar bu göbek hakkında bilgisi olan kullanan var mı yeni almayı düşünüyorum..Teşekkür ederim.

Scudo
Cole Rollen Cx Disc Tlr jant setimin arka göbek mili 2. defa kırıldığı ve de yenisini TR'de bulamadığım için Koozer XM490 aldım. Jant setim 28 telli olduğu için ,bütçeme uygun ve sesli başka bir göbek bulamadım. Ben göbek sesi dinlemeyi seviyorum. Konu hakkında Cole' e mail atıp,derdimi anlattım. Çok kısa sürede geri dönüş yaptılar. Şikayetimi ve beraberinde attığım fotoğrafları teknik ekibe yolladıklarını, en kısa sürede cevap vereceklerini söylediler. İki göbeğin sesini aynı şartlarda,desibelmetre ile ölçtüm. O karşılaştırma videosunu da editledikten sonra buraya ekleyeceğim.
Hayatımda yaptığı ilk kutu açılış videosu :)

Cole Rollen Cx Disc Tlr jant setimin arka göbek mili 2. defa kırıldığı ve de yenisini TR'de bulamadığım için Koozer XM490 aldım. Jant setim 28 telli olduğu için ,bütçeme uygun ve sesli başka bir göbek bulamadım. Ben göbek sesi dinlemeyi seviyorum. Konu hakkında Cole' e mail atıp,derdimi anlattım. Çok kısa sürede geri dönüş yaptılar. Şikayetimi ve beraberinde attığım fotoğrafları teknik ekibe yolladıklarını, en kısa sürede cevap vereceklerini söylediler. İki göbeğin sesini aynı şartlarda,desibelmetre ile ölçtüm. O karşılaştırma videosunu da editledikten sonra buraya ekleyeceğim.
Hayatımda yaptığı ilk kutu açılış videosu :)
Bende jant mı değiştirsem yoksa göbek mi değiştirsem karar veremedim hala. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum.

Bende jant mı değiştirsem yoksa göbek mi değiştirsem karar veremedim hala. Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum.
Daha dün akşam taktım jantları. Hava yağmurlu olduğu için kullanamadım ama 15-20 gün sonra deneyimlerimi yazarım.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Cole Rollen ve Koozer XM490 göbek ses karşılaştırması. İkisinin de değerleri desibel olarak birbirine yakın ama Cole Rollen'in sesi bence daha güzel. Koozer daha tiz bir ses çıkartıyor. Cole Rollen yaklaşık 1.5 sene kullanıldı, Koozer ise sadece 50 km.
Bu da iki göbeğin dönüş süreleri. İkisi arasında baya bir fark var. Rulmanların kullandıkça açıldığı hakkında bir rivayet var ama ne kadar doğru hiç bir fikrim yok.
Cole Rollen 1,5 sene kullanıldı, Koozer ise 50 km.

Son düzenleme:
Geri