Scudo Sports

Konya'da bisiklet seçimi

Muysal

Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar,

ben konyada okuyorum, yeni bir bisiklet almaya karar verdim fakat ne tarz birşey alacağım bilmiyorum. Konyada oturduğum için ne tarz bisiklet kullanmalıyım? Konyanın arazi şartlarına ne uygun? Ayrıca bu bisikleti patika yollarda da kullanabilirmiyim? KARARSIZ KALDIM :(
Konyada birkaç mağaza gezdim, ellerinde pek çeşit yok. İnternetten araştırdığım kadarıylada birkaç bisiklet markasında takılı kaldım. Bunlar

-salcano city sport
-kron xc 500
-kron xc 1000 (2008 model ama nerede bulurum bilmiyorum)

bunları seçmemdeki nedenler;
-Öncelikle hedefim olan ironman ekibi ile gezi yapmayı planlıyorum becerebilirsem) :)
-bütçemin çok yüksek olmaması ( 500 - 600 TL )

veya sizin önerebileceğiniz bütçemi aşmayan modeller mevcut ise önerilerinizi bekliyorum, Konyadaki ironman ekibinden arkadaşlar yardımcı ve bana fikir danışmanlığı yaparsa çok sevineceğim. ayrıca 1,75 boyunda 75 kiloyum :p

Teşekkürler / Mehmet UYSAL

Scudo
kron xc1000 güzel bir bisiklet ama Konya'da bulabileceğinizi sanmıyorum. Zaten o tarz bisikleri satan tek yer Pınarelli, orası da kron satmıyor artık ama yine de oraya gitmenizi tavsiye ederim, yardımcı olacaklardır.

• Beğen
Tepkiler: Muysal
abi gittim orayada, onlarda pek fazla model göremedim, peki bu 2008 modelini alabileceğim websitesi varmı bildiğiniz?

orada

-salcano city sport - 500tl
-kron xc 500 - 500tl
-kron xc 3000 - 1000tl

modelleri var. acaba istesek getirirlermi?

güvenmelimiyim bu tarz sitelere? alış veriş sistemi nasıl oluyor ? internetten daha önce hiç alış veriş yapmadımda :)

çoğu site güvenli ama sahibinden.com üyelikle çalışıyor yani aracı gibi bir şey o konuda bir şey diyemem.

kronu üreten firma efor bisiklet direk orayla irtibata geçebilirsin ancak anteptede bayisi var istersen yardımcı olabilirim.

• Beğen
@Muysal

Merkezde Sultan veled cd. üzerinde açık hapishane ve Migros'un biraz ilerisinde portakal bisiklet var. Gittiniz mi bilmem. Orada salcano modelleri var.

• Beğen
dediğin yerde bir mağazaya baktım adını bilmiyorum, adamlarda salcano city sport, kron xc500 ve 3000 vardı.

bu gün gene bi kolaçan edeyim oraları :)

sahibinden.coma güvenebilirsiniz ama getle alırsanız sahibinden.comda get die birşey war sen önce sahibinden.coma parayı yatırıyorsun satıcı kişi ürünü kargoya weriyor sonra ürünü alıyorsun bakıyorsun bi sorun warmı die yoksa sahibinden.coma onay weriyorsun onlar parayı satıcıya veriyor eğer memnun kalmadıysan ne biliyim kırık falan warsaya yada çizik vb. şeyler yani ürünü alırken söylenilmeyen şeyler warsa kargo parası senden olmak şartı ile ürünü geri yolluyorsun paranı geri alıyorsun tabii ürünü aldıktan sonra 3günlük süren war 3gün geçerse paran satıcıya gidio zaten sitede war google a falan yazarsan get nedir falan yazarsan çıkyor inş. yardımcı olabilmişimdir

• Beğen
Arkadaşlar, 2009 model kron xc1000 (700TL'ye) almış bulunmaktayım. Eğer konyada kron almak isteyen olursa Portakal Bisiklete gidebilir ( Migrosun az aşşasında )

İnşallah kazıklanmamışımdır :rolleyes:

hayırlı olsun, güle güle kullanın, bence fiyat gayet iyi.

Hayırlı olsun.Kazasız kullanım diliyorum..REsimleri paylaşmanı bekleriz..İyi forumlar.

Buda güzel ama şöyle bir gezi ve diğer orjinal resimini çekersen daha da güzel olur..Kazasız belasız sürüşler.. .İyi forumlar

• Beğen
Selam, bisikletten istediğin performansı alabildin mi merak ettim. Portakal bisiklet tam olarak nerede acaba hangi migros'dan bahsediyorsunuz.

Geri