kallone
Daimi Üye
- Tepki
- 462
- İsim
- Scott
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok teşekkürler.Çok güzel geçmiş. Paylaşım için teşekkürler
@cihatmert Bu abimiz olur kendisi. Trek 720 tur-yol karışımı güzel bir bisikleti ve kişiliği vardır.Çok güzel tur olmuş ve çok güzel video. Ayağınıza ve emeğinize sağlık. Şu mtb ne güzel şeydir böyle kullanınca. Videonun sonunda asfalta çıkıpta trafiği görünce üzüldüm valla. Yol yok rota var, ortalamaya kadansa vs ye takılmadan...
Bir de arada yol gidonu olan bir arkadaş var. Onun bisikletini tam göremedim ama sabit maşayla falan katıldıysa bu tura onu da ayrıca tebrik ediyorum.
Çok teşekkürler hocamEğer KBDS'nin videolarını izlemeyen varsa şiddetle önerilir. Kaliteli videolar, sürüşler ve kişilikler barındırıyor saygılar...
Grubumuzda hem yol bisikleti ile hemde mtb sürüşleri olmakta hocam, ikisininde yeri ayrı bizdeÇok güzel tur olmuş ve çok güzel video. Ayağınıza ve emeğinize sağlık. Şu mtb ne güzel şeydir böyle kullanınca. Videonun sonunda asfalta çıkıpta trafiği görünce üzüldüm valla. Yol yok rota var, ortalamaya kadansa vs ye takılmadan...
Bir de arada yol gidonu olan bir arkadaş var. Onun bisikletini tam göremedim ama sabit maşayla falan katıldıysa bu tura onu da ayrıca tebrik ediyorum.