Scudo Sports

Konya Bisiklet ve Doğa Sporları 103. ETAP ULTRA MTB İNLİCE TURU 85 KM.

Scudo
Çok güzel geçmiş. Paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: kallone
Eğer KBDS'nin videolarını izlemeyen varsa şiddetle önerilir. Kaliteli videolar, sürüşler ve kişilikler barındırıyor saygılar...

• Beğen
Çok güzel tur olmuş ve çok güzel video. Ayağınıza ve emeğinize sağlık. Şu mtb ne güzel şeydir böyle kullanınca. Videonun sonunda asfalta çıkıpta trafiği görünce üzüldüm valla. Yol yok rota var, ortalamaya kadansa vs ye takılmadan...
Bir de arada yol gidonu olan bir arkadaş var. Onun bisikletini tam göremedim ama sabit maşayla falan katıldıysa bu tura onu da ayrıca tebrik ediyorum.

• Beğen
Çok güzel tur olmuş ve çok güzel video. Ayağınıza ve emeğinize sağlık. Şu mtb ne güzel şeydir böyle kullanınca. Videonun sonunda asfalta çıkıpta trafiği görünce üzüldüm valla. Yol yok rota var, ortalamaya kadansa vs ye takılmadan...
Bir de arada yol gidonu olan bir arkadaş var. Onun bisikletini tam göremedim ama sabit maşayla falan katıldıysa bu tura onu da ayrıca tebrik ediyorum.
@cihatmert Bu abimiz olur kendisi. Trek 720 tur-yol karışımı güzel bir bisikleti ve kişiliği vardır.

• Beğen
Eğer KBDS'nin videolarını izlemeyen varsa şiddetle önerilir. Kaliteli videolar, sürüşler ve kişilikler barındırıyor saygılar...
Çok teşekkürler hocam
Grubumuzda hem yol bisikleti ile hemde mtb sürüşleri olmakta hocam, ikisininde yeri ayrı bizde:) Cihat arkadaşımız gravel bisiklet ile milletin mtb ile binmeye korktuğu yerlerde banamısın demedi, bizide şaşırttı:komik: Çok teşekkürler.

Çok güzel ve keyifli bir gezi olmuş. Konyalı ve konyada olan biri olarak görmediğim yerleri görmüş oldum

• Beğen
Geri