Scudo Sports

konu için lütfen tıklayınız..

Komili

Aktif Üye
Tepki
53
Arkadaşlar bu sıralar sanırım fazla konu açıyorum yeniyim demiştim :)

Şimdi benim yasım 15 Konya adam akıllı bizim eve yakın bir bisiklet aksesuarı satan yer görmedim Bende bir Siteden alayım dedim ama sadece Banka kartım var kredi deği sadece hesaba falan para yatırıyorum bursumu çekiyorum falan :) bu kartla siteden alışveriş yapılabilinir mibirde ben,im yaşımı kabul ederler mi sahibindene girdim 1993 ü seçtiriyor doğum tarihi olarak mecbur onu seçtim
acaba başka birisinin tc ile alışveriş yapabilirmiyim birde önerebileceğiniz bir site var mı

ÖZET:

banka kartıyla siteden alışveriş yapılabilinir mi ?
olmaz derseniz kapıda ödeme yapan bir site var mı ?
tc yi başkasının kini girsem ürünü alırken ynlışlık olurmu ?

İNŞALLAH DOĞRU YERE AÇMIŞIMDIR KONUYU !

Scudo
Hangi bankada hesabın varsa müşteri hizmetlerini arayıp,Hesabını internet alışverişine açtır..Zaten detaylı bilgiyi verirler sana..

Babanın doğum tarihi ve kimliğini ver.

Bu işten babamın haberi olur mu peki :) Babam kızabilirde ...d

Sanıyorum banka kartı ile alısveriş yapabilecegin birtek garanti var. Garantiden bir vadesiz hesap actırabilirsin. Ben iş için IBAN numarası istemişlerdi o vesile ile actırdım ücret almadılar. Bu kartını internet için sifre alıyorsun.Hepsinde alınıyor tabiki fakat garantide farklı olan kısım su SANAL KART.

Sanal kartı acıklıyım. İnternetten garantinin sitesine giriorsun internet şifrenle. Ordan kartlarım diosun sonra sanal kart olustur diosun. Sana bir sanal kart olusturuor. Bu kartın aynı kredi kartlarındaki gibi numarası oluyor son kullanma tarihi 3 haneli güvenlik kodu yani internetten alısveriş yapabilmen için gerekli bilgiler.

Sonra kendi kartında para varsa burdaki paranı internet üzerinden yine sanal kartına aktarıosun. Sonra sanal kartının bilgilerini kullanarak internet üzerinden istedigin siteden alısveriş yapabiliorsun. İşin iyi yanı paypal ile ilişkilendirebiliyorsun kartını ve kullanmıcan miktarı tekrar kendi kartına aktaraibliorsun. Böylelikle bilgilerini versende kartında para yokmus gibi görünüyor aklın kalmıyor.

Umarım yardımcı olmustur.

• Beğen
Tepkiler: Komili
uğur abi peki bu banka kartını illaki bir şubesine gitmek zorundammıyım eğer subesine gidersem yanımda bir büyük olması lazım iş bankasında öle yapmışlardı..s

Artık Bankamatik Kartı’nızla internet üzerinden de alışveriş yapabileceksiniz. Bankamatik Kartı’nızla Verified by VISA veya MasterCard SecureCode logolarını gördüğünüz tüm sanal işyerlerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Bankamatik Kartı’nızla internette alışveriş yapabilmeniz için Bankamatik Kartı'nızın bağlı olduğu hesabınızda işlem tutarı kadar kullanılabilir bakiyeniz olması yeterlidir. Bakiyenizin yeterli olmadığı durumlarda varsa ek hesabınızdan ödemeniz karşılanır.

Bankamatik Kartı'nızla yaptığınız alışverişler Maxinet güvencesi ile koruma altındadır.

Bankamatik Kartı İle Nasıl Alışveriş Yapacaksınız?

Bankamatik Kartı'nızı 3D secure olarak adlandırılan MasterCard SecureCode ve/veya Verified by Visa logolarını gördüğünüz internet işyerlerinde kullanırken;

Ödeme anında, ödeme penceresi ekrana gelir, kart numarasının girilmesinin istendiği tüm alanlara Bankamatik Kartı'nızın üzerinde bulunan 16 haneli kart numaranızı girmeniz gerekir.
“Gönder" butonunu tıkladığınızda sistem, kart bilgilerinizi kontrol eder ve tek kullanımlık alışveriş şifrenizi Bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuza SMS ile iletir.
Cep telefonunuza gelen alışveriş şifresini 180 saniye içinde ekrana girdiğinizde alışveriş işleminiz tamamlanır.

Bankamatik Kartı’nızla internet üzerinden alışveriş yapabilmeniz için gereken tek şey cep telefonu numaranızın Bankamızda kayıtlı olmasıdır. Cep telefonu bilginizi Bankamatiklerimizden veya Şubelerimizden güncelleyebilirsiniz.

SANIRIM ARTIK YAPABİLECEĞİM ŞİMDİ gERİYE KALAN TEK ŞEY BANA VİSA MASTERE CARDIN GEÇTİĞİ BİR ALIŞVERİŞ SİTESİ SÖYLEMEK :)

@Kanber Gülhan

Fazla konudan ziyade konu başlıkları açık ve net olursa tüm forumdan faydalanan herkes için daha iyi olacaktır. "Konu için lütfen tıklayınız" şeklinde açıklayıcı olmayan başlıklar olmamalı.

Gir delta bisiklete ordan beğen aksesuarını telefonla ara havale et parayı sana kargoyla göndersinler illaki vardır hesap numaraları havale ile halledersin .. bu kadar basit.

Geri