Scudo Sports

Kondisyonu sadece bisiklete binerek arttırmak

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
arkadaşlar bu sitede bulunanların bisiklete binmekten zevk aldığı açık ortadadır bu konuyu açmamın sebebi fikirlerimizi deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi vs burada paylaşmak ve herkeze yardımcı olmaktır.bisiklet performansımızı artırmak için bisiklet üzeri dışında neler yapabiliriz yorumlarınızı bekliyoruz teşk

Scudo
ilk yorum benden olsun bari.
kısıtlı bilgilerimle şunları öneririm.
iyi bir beslenme programı takip etmeli,
antremanlardan sonra çabuk toparlanmaya yarıyacak destekler alınmalı,
haftada 2 3 gün genel vücut gücünüzü arttıracak şekilde ağırlık egzersizi yapılmalı. bu egzersizlerden kastım klasik fitness salonlarındaki programlardan değilde. daha çok sırt omuz bacak bölgelerini etkileyecek çalışmalar yapılabilir.
birde her ne kadar ben yapmasamda her zaman eksikliğini hissettiğim esneme hareketleri ve masaj..

Yüzme, hafif koşu, trekking, dağcılık vb en iyi alternetiflerin başında gelmektedir.

hakan teşekkürler ben 1 aydır günde ortalama 80 mekik çekiyorum 2 gün önce çıktığım antrenmanda rampalarda performansımın arttığını gördüm bunu nasıl değerlendirebiliriz ? ortalama haftada bir kez 80 km civarında tura çıkıyorum

Yüzme, hafif koşu, trekking, dağcılık vb en iyi alternetiflerin başında gelmektedir.

İstanbul'da belediyenin parklara ve bahçelere yaptırdığı spor aletleri iyi bir alternatif olabilir. Geniş ve her aletin olduğu bir parkta üçerli setler halinde antremanımızı yapabiliriz. Büyük bir parkta sadece sırt kasları için 3 tane ayrı alet olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
veli teşekkürler tavsiyen için bizde aydın dan istanbul gelip oralarda antrenmanlarımızı yapar geri döneriz :) neyse ki aydın da da var aynı parklardan hoşçakal birazda gülelim değilmi

Ben haftaiçi boş günüm oldukça okuldaki spor salonunda çalışıyorum.Genelde 45 dk civarında yokuş antremanı yapıyorum,baya iyi terletiyor ama sıvı alımına dikkat etmeniz lazım.Onun dışında yürüyüş,kürek,biraz göğüs ve arka kol çalışıyorum.Tüm bu aktivitelere rağmen daha iyi bir sonuç almak istiyorsanız uykunuza dikkat edin,uykusuz kalmayın.

@captain_2

Demekki karın kaslarınız biraz zayıf kalmış, mekik performansı arttırdığına göre. Kilometrenizi arttırmanız iyi olur.

kasları esnetmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum
ama spordan önce mi,sonra mı yapılmalı konusunu hala araştırıyorum:)

ben önce olduğunu düşünüyorum dikkat edersek tüm spor dallarında ısınma ve esneme hareketleri müsabakadan önce yapılmaktadır

ben vücut geliştirmeye başladıktan sonra yokuşlarda filan baya iyi asılmaya başladım.bacaklara yönelik agırlık çalışmak baya iyi geldi bana :).

bütün spor aktivitelerinden önce ısınma hareketleri yapılır,spor aktivitesinden sonra ise soğuma yapılması gerekir mutlaka . .sakatlık olmaması için . .
sağlıklı mutlu bol pedallamalar . .

Bimden egzersiz cekme halatı aldım ama montajı nasıl oluyor uzun sarı halatı digerine mi geciriyoruz
IMG_201811319_010225.jpg

@bsklt07

Bence açmadıysanız iade edin. Evdeki bu aparatlar kesinlikle rafa kalkar bir süre sonra. Yok ısrarcıysanız tam orta noktadan sabitleyin.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri