Scudo Sports

Kömürlükteki bisiklet

selman24

Üye
Tepki
2
Merhaba Arkadaşlar resimdeki bisiklet bayadır bende ve kömürlükte yatıyo bu fotoğrafta yaklaşık 2 sene önce çekilmiş

konuyu buraya açmamın nedeni Bisikletle ilgili bilgi hiç bulamadım internette gerçekten bunun aynısı sadece 2 tane var yabancı forumlarda da baktım başka renk olanları var ama aynısını bulamadım

Sormak istediğim masraf edip yapmaya değermi kadro maşa ve bikaç parça hariç çoğu aksamını değiştirmeyi düşünüyorum binmek için yapıcam , ama ben bunu eskıden atlarım zıplarım diye almıştım şuan böyle bir amacım yok belki satıp kron xc 500 gibi bir mtb de alabilirim

yapacaklarımı aşağıya yazıcam zaten yapıp satmam kar ettirmicekse de yapar binerim :D

- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- Arka jantıda alexrims marka jant var birde shimano göbek bunu ördürücem veya 100 TL civarı bi jant alıcam decathlondan 8 vites için. 100TL

Toplamda 476 TL yapıyor.

açıkçası 500 lirayı gözden çıkardım hadi aldık parçaları yaptık tüm aksamı sorunsuz çalışıyor diyelim yarın satmaya kalktığımda ettiğim masrafı çıkartırmı dersiniz. satmaktan yana değilim pek çünkü kadrosu hoşuma gidiyor sürmesi gerçekten zevkli bir bisiklet. :)

birde şunuda almalısın veya bu ürün kötü almamalısın şeklinde önerilerinizi bekliyorum ben pek anlamıyorum işin bu boyutundan gözüme güzel fiyatı uygun olanı seçtim. Teşekkürler :hhhhhh:

Dosyalar

• 11667367_10153452778769696_9138285814153321509_n.jpg
    11667367_10153452778769696_9138285814153321509_n.jpg
    148,1 KB · Okunma: 252
Scudo
Öncelikle yeni bir xc almana gerek yok bu zaten xc sen bu bisikleti dirt jump saniyorsan yaniliyorsun bence bu kadar yil sende kalmis daha satma yukselt kullan

Bence bisiklet ideal masrafa değer

@selman24 Pedal Fiyatı siz yanlış gördünüz sanırım Pedalın Fiyatı 4.75 dolar ama Kargo Fiyatıda var oda 12.63 dolar toplamı 17.38 dolar (61.40 TL)

@tris64 evet kargo fiyatini gormemisim ayni pedal suan 5 dolar olmus ben baktigimda 3 kusur du
@Soundstream valla istanbul besiktasta bike and outdoor dan dirt jump bisikleti sordum bana bunu verdiler baska yoktu bende aldm aslinda sedona x11 istiyodum o zaman kalmamisti cogu yerde

uzun süreli kullanacağım diyorsanız masrafa değer bence :)

• Beğen
Tepkiler: dağcu
@selman24
bu bisiklet atlama zıplama bisikleti, bu bisikletten başka şekilde memnun kalamazsın ve yaptığın harcamalar amacına hizmet etmez, amacına yönelik bi bisikletle değiştirmeni tavsiye ederim.

Konu başlığını görünce "Who's in the bunker? Who's in the bunker?" aklıma Radiohead' in idiotique türküsü düştü :)

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Googlede nasil bilgi bulamadiniz bu bisiklet hakkinda? Scott voltage 1 yada scott voltage yz1 yazinca ayni rekte bisikletler yüzlerce cikiyor.

Mesela bu link. 2007de ki satis fiyatini bile gösteriyor.
(link)
Hatta hatirladigim kadar @mariokaldato oglunada ayni renkte scott voltage almisti, model voltage di ama numarasi aynimi bilmiyorum. Marka, model, sekil ve tarz ayni idi.

teşekkür ederim cevaplar için bisikleti toplamaya karar verdim jant lastik gibi önemli parçaları aldım diğer parçalarıda ufak ufak tamamlamaya çalışıyorum.

Geri