Scudo Sports

Komda Reborned as Demolition :D

ali ozel

Aktif Üye
Tepki
25
Evet beyler sonunda yaz başından beridir başladığım Komda bisikletimin restorasyonu tam olmasada tamamlandı.Hala değişecek 1-2 parçası var.Buyrun yorum size kalmış :D

Before:

http://img42.imageshack.us/img42/611/25032009789.jpg

After:

Fotoğraf bulunamadı.

Fotoğraf bulunamadı.

Parça listesi:

Ön arka joytech göbekler
Gt çemberler
Crazy bob lastikler
Tektro fren seti
Prorush kollar

Değişecekler: Eski s kol 3parçayla değişecek,Eski ayna 28yada 36lık aynayla değişecek,Sele ve sele borusu değişecek.

2.5,3 saat gibi bir zamanda sıfırdan toplayan hakkı abiye burdan teşekkürler :)

Scudo
sanki o paraya miraco alımışsın gibime geldi ama zevkler ve renkler tartışılamaz hayırlı olsun ıyı günlerde kullan

Eskisine göre çok daha iyi olmuş, hayırlı olsun.Bünyamin'e katılıyorum biraz daha para biriktirsen MirraCo alabilirmişşin.;)

• Beğen
Tepkiler: ali ozel
bndede aynı durum var :D umit freestyle kullanıorum ama sadce kadro ve maşam org. :D:D yakında resimlerini koyucam

aslında bi markerle keceli kalemle yazılar yaza bilirsin benimki :)d:D:D:D) bi ara yeşildi ustunu doldurmustum fena olmamıstı tabi bu benim fikrim

Vaay Ali sonunda toparlamışsın :):):) Süper olmuş. 150 Liraya Almıştın sanırım şimdi Toplam ne kadara Mal oldu ?

• Beğen
Tepkiler: ali ozel
Bisikleti 100tl ye almıstım :) Boyasıydı,Fren setiydi,Jantlarıydı 350ye mal oldu.Daha değişecek parcaları hala var :) bana 400-450 gibi bişeye patlıycak sanırım :)

Saolun =) Şu an değişen parçalar: Gt 33t Sprocket,Hafta içinde Sele ve pegler değişecek =)

Her nekadar pahalıya maal olmuşsada :) bence değmiş emeğine
Emin olarak soylüyorumki topladığın bisikletle mirraco'dan fazla zevk alacaksın :D
Kazasız , belasız...

Geri