hasan454
Üye
- Tepki
- 275
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Keşke kendime dört duvar arasında çalışmayacak meslek seçebilseydim.Güneşe,buluta,denize bu kadar düşkün olup o dört duvar arasında nasıl saatlerimi geçiriyorum bilmiyorum.Bir şey için direndiğim kesin.Bazı şeyler kazanıyorum;kendi hayatımı kendim şekillendirebilme gibi. Ama bu izni hayat sana sorumluluk aldığında veriyor.Birazcık gençliğinden tüketiyorsun diyelim.Bir seyahat var önümde.Oda,kendini bulma çabası.Yolda olmaya özeniyorum belki de hayatımda nadir özendiğim,hissedebildiğim şeylerden birisi. O uzun yola çıkmadan önce bir pazar;hadi biraz dolaşalım 
Şu kapitalizmin içinde yer alalı insanlar neden yüksek maaşlı bir işe sahip olunca,lüx araba aldıklarında taksitlerin arasında boğulup güzel kanepelerin üzerinde oturunca başarmış gibi gözüküyorlar anlayamıyorum.Toplumun içinde iyi gözükmek için yaşamını erteleyip duranlar gökyüzüne bakmaya ihtiyacınız var !
Şimdi güneşi uyandıralım hadi !

Çocukluğumdan beri bir ağacın kovuğuna ev yapmak istiyorum.Sabahları kırlangıcın sesiyle uyanıp yaşadığım ağacın meyveleriyle beslenmek hayalim !
Friedrich Wilhelm Nietzsche'nin dediği gibi "Doğa bize aldırmadığından, doğanın ortasında kendimizi öyle rahat hissederiz ki."
Yokuşların yorgunluğu,midemde hissettiğim açlık çadırı kurmanın ve ateşi yakma zamanı geldiğinin belirtisi
Babamın bir köyde büyümüş olması benim için şans
ona sorduğumda hep zorluklardan bahseder haklı da.Yazları her köye gittiğimde hayvanlarla ilgili çok ilginç anılarım vardır. Mesela bir ineğin tepesine binip beraber bir gezmeye çıktığımızı bilirim.
Şu soğukta ateşin yanı başında insan nasıl dinlenmez ?
Benim demlenmem gerek. Şu ateşin başında,çayın tadında,bir çiçeğin kokusunda,bir kuşun şarkısında !
Bilmeyenlere anlatayım; Muzu ikiye ayırıp içine bir kaç parça çikolata atıyorsunuz bir kaç dakika sonra tadına varınca vafıl neymiş dersiniz

Şu kapitalizmin içinde yer alalı insanlar neden yüksek maaşlı bir işe sahip olunca,lüx araba aldıklarında taksitlerin arasında boğulup güzel kanepelerin üzerinde oturunca başarmış gibi gözüküyorlar anlayamıyorum.Toplumun içinde iyi gözükmek için yaşamını erteleyip duranlar gökyüzüne bakmaya ihtiyacınız var !
Şimdi güneşi uyandıralım hadi !

Çocukluğumdan beri bir ağacın kovuğuna ev yapmak istiyorum.Sabahları kırlangıcın sesiyle uyanıp yaşadığım ağacın meyveleriyle beslenmek hayalim !
Friedrich Wilhelm Nietzsche'nin dediği gibi "Doğa bize aldırmadığından, doğanın ortasında kendimizi öyle rahat hissederiz ki."
Yokuşların yorgunluğu,midemde hissettiğim açlık çadırı kurmanın ve ateşi yakma zamanı geldiğinin belirtisi
Babamın bir köyde büyümüş olması benim için şans
Şu soğukta ateşin yanı başında insan nasıl dinlenmez ?
Benim demlenmem gerek. Şu ateşin başında,çayın tadında,bir çiçeğin kokusunda,bir kuşun şarkısında !
Bilmeyenlere anlatayım; Muzu ikiye ayırıp içine bir kaç parça çikolata atıyorsunuz bir kaç dakika sonra tadına varınca vafıl neymiş dersiniz