@AKTÜRK ALİ@ Daimi Üye Kayıt 19 Ocak 2016 Mesaj 283 Tepki 166 Yaş 25 Şehir KOCAELİ İsim ALİ Başlangıç 2005—06 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Şehir - Tur 25 Haziran 2018 #1 Herkese merhabalar.Bu haftasonu üniversite sınavım var.Sınavdan sonraki hafta Kocaeli- İznik yapmayı planlıyorum.Tur kamplı olucak.2veya 3 gün olabilir.Katılmak isteyen olursa gelebilir.Deyatlar birlikte konuşulur. Tepkiler: Devenez ce que
Herkese merhabalar.Bu haftasonu üniversite sınavım var.Sınavdan sonraki hafta Kocaeli- İznik yapmayı planlıyorum.Tur kamplı olucak.2veya 3 gün olabilir.Katılmak isteyen olursa gelebilir.Deyatlar birlikte konuşulur.
iskender şerit Forum Bağımlısı Kayıt 1 Şubat 2010 Mesaj 1.018 Tepki 446 Yaş 42 Şehir Kocaeli Bisiklet Bianchi 25 Haziran 2018 #2 Gölcükteyim. izniğe geçen yıl arkadaşımla günübirlik gidip geldim. sen hangi yoldan gideceksin ? rota bellimi
Gölcükteyim. izniğe geçen yıl arkadaşımla günübirlik gidip geldim. sen hangi yoldan gideceksin ? rota bellimi
@AKTÜRK ALİ@ Daimi Üye Kayıt 19 Ocak 2016 Mesaj 283 Tepki 166 Yaş 25 Şehir KOCAELİ İsim ALİ Başlangıç 2005—06 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Şehir - Tur 28 Haziran 2018 #3 Tahtalı köyü üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Rotada esneklik payı var tabi duruma göre değiştirilebilir ama yolu uzatmak istiyorum. Galiba yalnız gidecez öyle gözüküyor
Tahtalı köyü üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Rotada esneklik payı var tabi duruma göre değiştirilebilir ama yolu uzatmak istiyorum. Galiba yalnız gidecez öyle gözüküyor