Scudo Sports

Kocaeli Decathlon memnuniyeti

Tortiyum

Daimi Üye
Tepki
376
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Dahon
Merhabalar,

3 gün önce Scott şehir bisikletimi satmıştım. Aynı gün ilanlara bakmaya devam ederken içime sinen ürün pek olmayınca aklıma Decathlon'dan Btwin bisiklet almak geldi. Gerek garantisi, gerek müşteri memnuniyeti bakımından kapıdan boynu bükük çevirmeyecek yegane firmalardan, zira buradan fazlasıyla alışverişim oldu hiçbir zaman iade konusunda da pürüzlük çıkarmadılar.

Asıl konumuza dönersek, Btwin Rockrider 540 model bisiklet almıştım. Dün henüz 20 km olmadan ilk kazamı yaptım. Bebekli aileye farımı kapatırken tek elle dengemi kaybedip üst geçit korkuluklarına takılıp takla attım. Neyse ki karşı tarafta bir şey yoktu. Bende de pek sorun yoktu ufak tefek sıyrıklar haricinde, ve iyi ki kaskım vardı.

Bisikleti 10-20 metre itekledikten sonra ön jantın yamulduğunu gördüm. Ayrıca farım parçalanmış, elcikler yırtılmış. Bir de hidrolik kablosunu kadroda tutan kelepçe düşmüş. O jantla eve dönebilmem pek mümkün değildi, arabaya koyup eve götürdüm. Ertesi gün bakarız çaresine diyip kafamı pek kurcalamadım.

Az evvel Decathlon'a gidip jantımı Alican Bey'e akort ayarı için teslim ettim. Baktı inceledi bugün alabilirsin dedi, ben de isterseniz yarın alabilirim sizin için rahat olur dedim anlaştık. Ücret konusu aklıma gelince onu da sordum. Ücret talep etmeyeceğiz dedi. Bir de kaybolan kelepçeden verdi. Mağazadan çıktıktan sonra iyi ki alışverişimi buradan yapmışım dedim. Para konusu genelde ikinci plandadır bende ancak hem ücret talep etmemeleri hem de müşteriye karşı son derece kibar yaklaşımları insanı çok mutlu ediyor. Bu yüzden Decathlon'a tekrardan çok teşekkür ederim.

Saygı ve sevgilerimle.

Scudo
Geri