Scudo Sports

KM sayacı önerileriniz?

gökhan aksoy

Forum Demirbaşı
Tepki
520
merhabalar.
uzun yıllar kullanabileceğim ve sorun çıkartmayacak bir km sayacı arıyırum ama fiyatlar biraz pahalı. örneğin trek marka sayaç 35 avro.
daha uygun ve kaliteli sayaç önerileriniz ve satın alabileceğim yerler var mı.
ilgilenen arkadaşalra şimdiden teşekkürler.

Scudo
Marka olarak Cateye oneririm.. Modeli farketmeksizin yillarca sorunsuz kullanirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
teşekkür ederim arkadaşlar. ebay.comda biraz araştırma yaptım inanılmaz fiyatlar var.
(link)

bu site ve bu ürün hakkındaki düşünceleriniz nelerdir. olumsuzluk yaşayanlar varsa paylaşabilirler mi. teşekkürler.

bataye ile trek'i kıyaslarsak? bisiklet de trek ama kalite farkı çok var mı? veya muadili markalar başka neler.

@gökhan aksoy

Bende Incite 9i var yaklasik 1600 km kullandim, hic sorun yok. Benim TREK sayacini tercih etmemim sebebi hizi buyuk rakamlarla gosteriyor olmasi. Diger bazi markalar ekranda bir suru gereksiz bilgiyi kucuk rakamlarla ayni anda gosteriyor ve bence gereksiz.

• Beğen
@gökhan aksoy

klavyenin azizlği işte. özürdilerim.
Cat eye saatleri ile trek marka saatlerin kyaslanmasını istemiştim.

3 gündür blackburn delphi 4.0 kullanıyorum.ekran ışığı var, kablosuz,cadance gösteriyo.fiyatı 55 eyroya aldım.tavsiye ederim.olmadı sigma 1606 ya bi bak.

• Beğen
Bende blackburn delphi 4.0 kullanıyorum yaklaşık 1 aydır hiçbir sorun çıkmadı evet kablosuz ama cadance ölçmek için bir kablo takmak gerekiyor sanırım yanılıyormuyum? ben çünkü sadece bisiklet bilgisayarı olarak kullanıyorum cadance ölçmüyorum ve o yüzdende takmadım o opsiyonu kutusunda duruyor

• Beğen
bence işinizi gören parametreleri olan en ucuz ürünü alın bunlara zaten kolay kolay birşey olmuyor.doğru da ölçerler herhalde hepsi

• Beğen
kaliteliğ birşey almak istememin sebebi. 1 hafta önce almış olduğum çin malı km sayacının bozulması oldu. markalarda bu sorunun olmayacağını umuyorum.

Ben de geçen hafta ebay'den 38+8(kargo) dolara cateye strada cadence aldım.Ancak, kader bugün elime geçsede, yeni öçb ameliyatı olduğum için takıp daha kullanamadım.Genelde ebay alışverişimi Hong Kong kaynaklı satıcılardan yapıyorum, cateye'da yine hong kong'dan aldım.Amerika'dan satış yapanlar yaklaşık 30 dolar ekstra kargo ücreti istiyorlar.
Alışverişden ben memnun kaldım, hemen postaya verdi ve gayet iyi kutulanmıştı...

@harun bozdogan

(geçmiş olsun)harun bey aynı marka ve modeli bende düşünüyorum ebayda gördüm. tarık beyin söylediği teknik özelliklere sahip sanıırm.
bu konuda sizinle konuşmak isterim(gokhanaksoy84@hotmail.com)

@gökhan aksoy

Saolun Gökhan bey,fizik tedavim devam ettiği için pek fazla internete vaktim kalmıyor.Öğrenmek istediğiniz özelliğini sizinle paylaşabilirim, ancak halen cihazı bisikletime takmadım ve denemedim.. :)
Ayrıca,Cateye'ın resmi sitesinden:

(link)

kullanma kılavuzunu ve teknik özelliklerini inderebilirsiniz.Ayrıca,amazon.com'da Türkiye'de bulunan modeller ile cateye modellerinin 'customer review'lerini okuyarak daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Cateye almaya karar vermemde amazon.com'daki yorumların etkisi büyük oldu.

Geri