Scudo Sports

km saati yardım

LAYKOPEN

Üye
Tepki
6
merhabalar km saati alıcam ama bu konuda hiç bilgim yok ve markaları tanımıyorum.Sigmaların fiyatı iyi gibi ama.Sizce hangi markalar ve modeller daha iyi

Scudo
bir kere olsun tam olsun dersen 60-70 lira verip bi sigma al derim.
kablosuz olanlara paranı kıyıp alırsan daha iyi olur.
yok ben o kadar açılmam dersen 10 liradan başlayıp 20 liraya kadar çıkan bir çin malı alabilirsin.

(link) bakmanı öneririm tüm alışverişlere kargo ücretsiz ayrıca %20 indirim imkanı var eğer 2.el almak istiyorsan forumdan aksesuar bölümüne bakabilirsin yalnız ben elektronikte 2. el piyasasını tavsiye etmem alıncaksa garantili alınmalı acele etmemekte fayda var sıfır üründe var forumda ama karar sana kalmış şimdiden hayırlısı olsun kolay gelsin hayırlı alışverişler...

Satın almak istediğin fiyat aralığını yazarsan net bir bilgi alabilirsin.Fiyatlar 15-20 tl gibi başlayıp 200 küsür eurolara kadar gidebiliyor.

@MUHAMMED KABA

linktekiler nabız saati arkadaş km saati sormuş bi yalnışlık oldu sanırım...;)

biraz bütçe varsa blackburn delphi serisine bakmanı tavsiye ederim.

Ben dun bir kablosuz Sigma aldim, daha oncede kablolu olanlarini kullanmistim.
Ama daha once kullandigim Vetta cok kullanimli olmasina ragmen kablosuz oldugu icin pek verim alamadim zaman zaman sinyal gelmediginden duruyordu. Ben de kablolu bir sisteme uyarlayip kullandim.

Simdi Sigma yeni bir yontemle sinyal sorununu en aza indirdigini iddia ediyor, gorecegiz bakalim.

En azindan piyasada cok bulunan bir model her amaca uygun olani var.

Arkadaslar aman yanlis anlamayin hicbir magazanin veya Sigma'nin pazarlamacisi degilim. :) Magaza adi vermeyi de pek etik bulmuyorum.

Selamlar

www.mumju.com

Ben Blackburn Delphi 4.0 kullanıyorum. İkinciel aldım çok güzel çalışıyo kesinlikle tavsiye ederim. Eğer 4.0 pahalı diyorsan 3.0 al aynı özellikler mevcut. Sadece hız sensörü 4.0 da kablosuz, 3.0 da kablolu.

Geri