Scudo Sports

km saati yardım lütfen!!!

Scudo
Decatlon mağazsından aldım, aldıktan sonra da adını vermeyeyim ama bir mağazada 70 TL gibi bir fiyata gördüm. ..

@Koray Yılmaz

çok iyi bir fiyata almışsınız.. internetten mi aldınız yoksa direk mağazadan mı?

@hakan balgün

Sanırım ben karambolde yanlış ürünü ucuza aldım gibi bir durum oldu... bu akşam decatlon'a gittim tekrar ve fiyatı 86 TL gibi bir rakamdı, 509 modeli 34 TL... decatlon'un kendi markası var b'twin diye 1009 ile aynı özellikler ama 38 TL gibi bir rakam...

bende sıgma 906 var. 38 tl ye aldım decathlondan. gayet guzel ve kullanıslı. butce olarakta zorlamıyor. tavsıye ederım.

@hakan balgün

ben kullanıyorum. gayet memnunum. beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. oldukça sağlam bir cihaz olduğunu da eklemeliyim...zaten german technology...

• Beğen
Tepkiler: hakan balgün
pro scıo w-3.3 hakkında bilginiz var mı arkadaşlar.İçinde kullanım kılavuzunda Türkçe kısmı yok.Bazı fonsiyonlar kafama takıldı.Ayrıca cihaz hakkıdna bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim...

sigma bc 509 ile ciclo sport cm 2.1 arasında takıldım kaldım.. forumda araştırma yaptım ve çoğu kişi sigmadan memnun fakat ciclo sport cm 2.1 in özellikleri daha iyi gibi ve 3 satır ekrana sahip.. hangisini alacağıma karar veremedim

ciclo öneririm...yazdığınız gibi özellikleri daha fazla...üç satırın da kullanımda faydasını görüyorsunuz...sağlamlık ve güvenilirlik bakımından fark yoktur. ama sigma daha popüler bir markadır o yüzden de aynı özellikteki rakiplerine göre değişim değeri (piyasa fiyatı) de yüksektir...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Budak
Geri