merhaba ben km saati almayı düşünüyorum 60 liraya kadar bütçe ayırabilirim ama km saatine daha fazla vermek mantıksız geliyor(kadanslılar hariç) uzun süre kullanabileceğim dayanıklı ve bol fonksiyonlu km saati önerebilirmisiniz okunabilirlik önemli benim için arka aydınlatması olursa iyi olur
decatlondan ben aldım count 8 şu an olsa almazdım tipi hoşuma gidiyor ama bence internette iyi araştır xlc nin güzel sayaçları var
bunun yanında akıllı telefonun varsa telefon tutucu al veya benım gıbı 20 tl lık kola takmak ıcın bandajlı kılıfı gıdona takabılırsın ben taktım hatta video bile çekebiliyorum hız programları da aşagı yukarı dogru gosterıyo aynı zamanda da muzık calar strava navıgasyon hepsını kullanabılıyorsun sayac alınırsa kadans ıcın alınır bence
ben ıkısını de açık tutuyorum sayac tam ayarlı cogu zaman aynı gösterıyo hızlar mesafeler bazen sapıtabılıyor oda nasıl maks 80 yapmısım sayac gosterıyo strava 105 km gosterebılıyo ama %95 dogru
fakır işi derken öğrenci işi de olabılır şimdi bi sayac artı go pro ya herkesın gucu yetmeyebılır ha bu onun yerını tutmaz elbette de onlara olan hevesı de gıderır dıye dusunuyorum.yanı ekonomık cozum
Pro, shimanonun alt markasıdır. Görüntü olarak sanki 15 yıl öncesine ait model imajını veriyor ayrıca stoklarda yok. Bu modeli satan online bisiklet mağazasıda pek yok gibi. XLC özellik olarak bu modelden daha üstün.
Benimde aklımda olan bişeydi konu açtığın iyi oldu.yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin .o fiyata bence alınabilecek en iyi km saati sigma 5.12 veya sigma 8.12 dir.ikiside kabloludur.hem alman malı fason çin üretimi değil hemde forumdan da okuduğum kadarıyla sigma oldukça sağlam bir marka.