Scudo Sports

Km saati kurulumu yardım

Batu.ers

Üye
Tepki
80
Dediğim gibi arkadaşlar kurulumunu tamamladım 28" yol bisikletimi odo göstergesinde belirttim şimdi benim mantığıma göre maşanın janta bağlanan yerine yakın takarsam daha hızlı döneceği için daha hızlı görünecek tam tersi giona yakın bir yere takarsam yavaş görünecek ki ben tam ortasına taktım çalışır durumda doğru gibi gösteriyor ama bunun bir ayarı varmıdır yada doğru olduğundan nasıl emin olacağım yardım ederseniz çok sevinirim.

Scudo
Ekranı gidon boğazına takarsanız tutuş pozisyonunuz için daha iyi olur.Ancak hız konusunda bir fikrim yok.

Teşekkürler boğaza takamadım bu aparat boruya uygun bir şey ve geniş de değil zar zor 2 cm 3 cm kaydırdım sağa şimdi

Hiç fark etmez nere takarsan tak aynı sonucu verir.. Çünkü dönüş aynıdır degişmez sadece tekerlegin orta kısmı dış kısmına göre daha yavaş döner bunun nedeni ise çevresi daha küçüktür dış tarafınki ise daha büyüktür ama ikiside aynı anda dönüşümü tamamlar.. sen tekerlek çapını dogru olarak girdiysen cihazda dogru çalışır merak etme :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Özçelik
merhaba hocam, şu şekilde arasında 3.5mm olacak şekilde bağlantıyı yaptım fakat ön tekeri elimle çevirdiğimde ne hız göstergesi çalışıyor ne de distance kısmı çalışıyor. Ne yapmam gerek?Ürün ise Sunding SD 558 A

@Engin YAĞIZ

evet katılıyoruru ve as 880 sadece tektip baglanıyor siğma gibi çeviremiyorsun malesef

@Engin YAĞIZ

doğru ya niye düşünemedim bi coğrafya sevdalısı olarak cidden utandım şu an çizgisel hız mantığı jantın lastiğe yakın kısmı daha hızlı dönmesine karşı en uç yer çok yavaş dönüyor ama zamanlama aynı teşekkürler :)

jant ayar numarasını kaça göre ayarladınız

Merhabalar,
Konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ancak bende bu üründen aldım. Montajını yaptım ancak Km'yi okumuyor.
Montajı yaparken ekranla iletişimi sağlayan iletken metallerin birisinin kablosu çıktı. Ancak onu tekrar yerine taktım ve pense ile sıkıştırdım. Ancak yinede km okumuyor. Sizce ne gibi bir sorun vardır? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar delta bisiklet hediyesi as508 km saatini kuramadim nasıl yapabilirim

@MelihSah hocam sag tusa basili tut inc geliyor onu ayarlaman lazim tam santimini bilmiyorum da. Sonra miknatisi janta takacaksin, km saatini yerine oturtup onun.ucundaki siyah yeri de miknatisin hizasina sabitleyeceksin. O siyah plastiklerle iyice sikman lazim. Ben kullanamiyorum malesef arkadasima verecegim aero jant benimki olmuyor miknatis takilmiyor

image.jpg image.jpg image.jpg Km Sayacını Kurulumunu yapıca Falat Anlamadığım Yerler Var Mesela Bu Resimler hiçbirinin ne anlama geldiğini bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim :)

Geri