Scudo Sports

Klasİk Yardim

iborion

Üye
Tepki
0
ARKADAŞLAR KLASİK YOL-ŞEHİR BİSİKLETLERİNDEN ARIYORUM ANCAK ÇOK BULAMADIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.BÖYLE NİKELAJLI METAL ÇAMURLUKLU,DİNAMOLU,ZİNCİR KORUMALI OLAN GEZİNTİ BİSİKLETLERİNDEN.TÜRKİYE DE NEREDE BULABİLİRİM ACABA.MESELA:

http://www.cyklomania.cz/imgs/products/DEMA/177516_main_large.jpg

BU TİPTE KLASİK OLANLARDAN ARIYORUM.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Scudo
bisiklet hakkında bir bilgim yok fakat forumuzda yazacağınız mesajların cümlelerin veya kelimelerin büyük harf ile yazılması yasak forum kurallarına bir gözatarsanız daha iyi olur :)

Eskicileri dolaşarak bulmanız mümkün, ancak restore etmeniz gerekir.

bence saraçhanedeki bisikletçilerde yarım gün ardından da eminönünde 2 saat karaköyde de 1 saat falan dolaşarak aynısı olmasa da benzerini bulabilirsin ama özellikle saraçhanedeki bisikletçiler çarşısında benzerlerini gördüm gibime geliyo en son bi hafta önce ordaydım inşallah bulursun ki aranırsa bulunabilir:)

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bu bisikletin arkad freni nereye gidiyor. halen anlamadım

Göbekten vitesli evet. Arka freni de olmadığına göre kontra pedal dediğimiz türden muhtemelen. Bisan'ın Roadster diye bir bisikleti var, telli frenlerinden arka ayaklığına kadar tüm detaylarıyla klasik bir yol bisikleti, fiyatı da çok makul ama malzeme kalitesi ve paslanmaya karşı dayanıklılığı konusunda Çin malzemelerin insafına kalırsınız. Ben evde yerim olsaydı koşa koşa gidip alırdım. Tek ihtiyacı selesini güzel bir Brooks ile değiştirmek.

Geri