basri
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.344
- İsim
- Tuncay Özışık
- Başlangıç
- 1973—74
- Bisiklet
- Look
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba,
Uzun süredir malzeme dolabında bekleyen ve yıllar boyunca topladığım çoğu klasik dönem malzemeleri uygun bir kadroyla birleştirip günümüzün bisikletleriyle rekabet edebilir bir makina ortaya çıkartabilir miyim diye yaptığım çalışmayı sizlerle paylaşıyorum. Sonuç beklediğimden iyi oldu. iyi bir çift bacakla rahatlıkla granfondo yarışlarında rakipleriyle kapışabilecek seviyede olduğunu söyleyebilirim. Toplam ağırlık da beni tatmin edecek seviyede, elbette karbon malzemelerle daha da hafifletilebilir, ama bu hali de son derece keyifli.
Donanım Listesi
----------------------------------------------
Kadro: Peugeot R15, Alüminyum, 53 cm, Fransa dizaynı
Jantlar: Token C28A
Lastikler: Vittoria Zaffiro Pro
Fren bacakları: Campagnolo Centaurus
Fren Kolları: Shimano Tiagra, ST-4500
Aynakol: Campagnolo Chorus CT, 50-34
Pedallar: Look Keo Klasik
Ön arttırıcı: Shimano 105
Arka Arttırıcı: MicroSHIFT RD-R67SR
Gidon: FSA, Alüminyum, 42 cm
Gidon boğazı: Ritchey
Sele borusu: ControlTech
Sele: r.e.med
NOT: Kadro ve birkaç malzemeyi sağlayan Ören'den Kemal bey'e teşekkürlerimle. Kendisi çok titiz, bilgili ve tam bir klasik meraklısı...
İyi seyirler...

Uzun süredir malzeme dolabında bekleyen ve yıllar boyunca topladığım çoğu klasik dönem malzemeleri uygun bir kadroyla birleştirip günümüzün bisikletleriyle rekabet edebilir bir makina ortaya çıkartabilir miyim diye yaptığım çalışmayı sizlerle paylaşıyorum. Sonuç beklediğimden iyi oldu. iyi bir çift bacakla rahatlıkla granfondo yarışlarında rakipleriyle kapışabilecek seviyede olduğunu söyleyebilirim. Toplam ağırlık da beni tatmin edecek seviyede, elbette karbon malzemelerle daha da hafifletilebilir, ama bu hali de son derece keyifli.
Donanım Listesi
----------------------------------------------
Kadro: Peugeot R15, Alüminyum, 53 cm, Fransa dizaynı
Jantlar: Token C28A
Lastikler: Vittoria Zaffiro Pro
Fren bacakları: Campagnolo Centaurus
Fren Kolları: Shimano Tiagra, ST-4500
Aynakol: Campagnolo Chorus CT, 50-34
Pedallar: Look Keo Klasik
Ön arttırıcı: Shimano 105
Arka Arttırıcı: MicroSHIFT RD-R67SR
Gidon: FSA, Alüminyum, 42 cm
Gidon boğazı: Ritchey
Sele borusu: ControlTech
Sele: r.e.med
NOT: Kadro ve birkaç malzemeyi sağlayan Ören'den Kemal bey'e teşekkürlerimle. Kendisi çok titiz, bilgili ve tam bir klasik meraklısı...
İyi seyirler...

Son düzenleme: