Ne düşünüyorsunuz ki gülesiniz geldi merak ettım doğrusu.Kadrom dedıgım gibi 12 senelık saglam klasik bir kadro.Belkı arkadaşın işini görür diye yazmıstım.
Arkadaş daha çok şunun gibi bişeyleri kastediyor. Muhtemelen bir klasik toplayacak, ya da singlespeed veya fixie ye çevirecek. Fiyat aralığı olarak çok daha aşağı mı, çok daha yukarı mı birşey arıyor bilemem ama aradığı şey ilanında da çok açık ve net belirttiği şekilde, 50-53 ölçü, klasik, lug konstrüksüyon bir çelik yol kadrosu.: (link)
Önerdiğiniz bisiklet çelik değil, yol kadrosu değil, Lug konstrüksüyon değil, bir klasik ise hiç değil. Bisikletinize gülmedim bu konuda yanlış anlaşılma olmasın, sadece konuya hakim olmadan konu hakkında yeterli donanıma sahip ve ne aradığını bilen birine gidipte alakasız bir şey önermiş olmanız gülmeme neden oldu.
Neyse, örnek olması açısından bir resim koymuş olalım bari bu vesile ile. Sanırım konu için gerekli.
Kadro boyları konusunda vb. konularda evet biraz bilgi eksıklıgım var .Kadro arayınca yazmıstım işte,her neyse )
Anladım arkadaşın nasıl birşeyi kast ettiğini.Sağolun ayrıntılar için,bilgilenmıs olduk sayenızde
56 cm. Lug'suz kadro mevcut. Boyası çıkarılmış vaziyette bekliyor. Dropoutları da fixie ye uygun değil. Sana hitap etmeyeceğini tahmin ediyorum ama yine de ileteyim istedim.